2777
2789
برا من خوندم گل

سعی کن رابطه ات را با نزدیکان و دوستانت بهتر کنی و از هر کس به قدر فهمش انتظار داشته باشی تا بتوانی دوستان بیشتری در اطراف خودت داشته باشی. اره ای می بینم که امکان ترک رفت و آمد با اقوام و نزدیکان را در روزهای آینده نشان می دهد
. بزودی مقداری پول بدست میاری ، انسان خوش روزی هست و برای رسیدن به موفقیت مالی نیاز به تلاش زیاد نداری، کافیه برنامه ریزی کنی و شروع به تلاش کردن کنی تا خود بخود مسیر واست هموار بشه. پنیر معنیش همینه، از ویژگی پنیر همین هست که براحتی خورده میشه و بدست میاد. پنیر هم نشانه مال و روزی هست که میتونی آسون بدستش بیاری.. فا ل خوبی داری، در فالت حلقه میبینم که نشان از ازدواج و یک زندگی خوب و آرام زناشویی دارد. اگر ازدواج نکرده ای بدان بزودی زندگی خوبی را شروع خواهی کرد. سرشار از موفقیت و خوشبختی و اگر ازدواج کرده ای فالت می گوید خیلی زودتر از آنچه فکرش را بکنی زندگی بر وفق مرادت خواهد شد
. تو رو در جایگاه اشراف و بزرگان میبینم، نه صرفا از نظر مالی میتونه از نظر جایگاه در نظر دیگران باشه. بواسطه کاری که انجام میدی نزد دیگران عزیز و بزرگ میشی.  قدر موقعیتی که برات فراهم میشه رو بدون چون میتونه شروعی باشه برای موفقیت های بیشتر

جاست الان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیت کردم و درحال خوندن ایت الکرسی میشه فالمو بگیرید؟؟

در فامیل کسی باردار است، به او مژدگانی بده که فرزندش پسر خواهد بود. آنهم نیکو فرزندی که همیشه دعاگویش خواهد بود.
. در فالت دستبند افتاده. دست بند برای زنان نشان از شوهر هست و برای مردان دلیل بر غم و اندوه و تنگدستی
. کِرم میبینم. این کرم نشان از بهم ریختگی حال و روزت دارد، پریشانی، آنچه در زندگی تو میبینم طبیعی نیست. شاید جایی به کسی ظلمی کردی و آهی گریبانگیرت شده، پس خوب فکر کن. تنها راه خلاصی از وضع فعلی این است که فکر کنی ببینی چه کسی از دستت رنجیده و رضایتش را بدست بیاوری .  اگر فکر کردی و یادت نیادم از طرف فرد یا افرادی که از دستت ناراحت هستند و حقشان پایمال شده صدقه بده.
. میبینم که پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کنی. نردبانی که در فالت می بینم مهر تاییدی است بر موفقیت های تو. پس پا عقب نکش و همچنان به تلاشهایت ادامه بده که موفقیتت نزدیک است

جاست الان
برا من الان میخونم

چه انار زیبایی در فنجانت است. انار نشان از زنی زیبا دارد و آن از چند حال خارج نیست. یا صاحب دختری پری رو خواهی گشت و یا با زنی زیبا رو ملاقات خواهی کرد.
. تلاش را در فالت میبینم. پلکانی افتاده که خبر از پیشرفتی است که در پی کوشش هایت بدست خواهی آورد. بدان به زودی در کارت ترقی و پیشرفت حاصل می شود و در آن کار و موقعیت ، ثبات و استقرار خواهی یافت
. ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره گشای کارهایت باشد به ثمر نشسته. اما مراقب باش که اگر قدر پیشامدهای خجسته ای که پیش رویت هست را ندانی همین ابر میتواند  آنچنان طوفانی در زندیگت به راه بیاندازد که از بدنیا آمدنت پشیمان شوی. نمیخواهم توی دلت را خالی کنم چون ابر اول از همه نشان رحمت است و شادمانی. اما لازم دانستم هشدار دهم تا در خوشی گمراه نشوی و گذشته ات را فراموش نکنی.
. در فالت چغندر میبینم. نشانه خوبی نیست. علامتی است از غم و اندوه. غمی به سراغت خواهد آمد که تو را درگیر خودش خواهد کرد. اما نگران نباش چون غم ماندگاری نیست و به زودی برطرف می شود. آزمایشی است از طرف خدا. صبر کن تا نهایت طعم شیرین آرامش را بچشی

جاست الان
خوندم لطفا بگیرین

گردویی که توی فنجون افتاده رو میبینی؟ همونطور که پوست گردو دست مصرف کننده اش رو رنگی و سیاه میکنه، این گردو نشون میده بطور آگاهانه دست به لذت های حرام میزنی و یا مالی رو از طریقی که میدونی درست نیست بدست میاری.  خیر و صلاحی در این امور نمیبینم، بهتره تغییر روش بدی.. بیشتر مراقب زندگیت باش. حلقه شکسته ای در فالت می بینم. این را یک هشدار جدی درنظر گیر. اگر ازدواج کردی بسیار از زندگیت محافظت کن که خطر در کمین است و این حلقه شکسته خبر از جدایی می دهد. اگر هم ازدواج نکردی یک شکست عشقی در پیش داری که البته می توانی از آن جلوگیری کنی
. پرچمی میبینم برافراشته. این پرچم میگویت تا ۱۰ روز دیگر بار بزرگی از مشکلاتت برداشته خواهد شد. البته آسان نخواهد بود و نیاز به همت خودت دارد اما اگر کم نیاوری و مقاومت کنی پرچم موفقیت توست که برافراشته میشود.
. به زودی از این وضع متزلزل خارج خواهی شد. وضع و حال زندگیت خوب می شود. در فالت دیوار افتاده که بیانگر استحکام است. محکم شدن و با ثبات شدن وضع زندگی. نگران آینده نباش. به زودی وضعیتت خوب خواهد شد

جاست الان
میخونم

دوست داری درآمد بیشتری داشته باشی. از وضعیت فعلی خودت راضی نیستی، در فالت استخوان میبینم، به زودی معیشت زندگیت تغییر کرده و وضع مالیت بهتر می شود
. اگه ازدواج کردی آینه نشان از فرزند همجنس خودته، یعنی اگه مرد هستی  خدابهت پسر میده و اگه زن هستی خدا بهت دختر میده، اگه این اتفاق واست افتاده معنیش اینه که از پسر یا دخترت بهت سود و برکت میرسه. اما اگر مجرد هستین آیینه نشان از ازدواج کردن هست، البته نه یک ازدواج معمولی، ازدواجی که رابطه خیلی خوبی با همسرتون خواهید داشت. فا ل خوبی داری، در فالت حلقه میبینم که نشان از ازدواج و یک زندگی خوب و آرام زناشویی دارد. اگر ازدواج نکرده ای بدان بزودی زندگی خوبی را شروع خواهی کرد. سرشار از موفقیت و خوشبختی و اگر ازدواج کرده ای فالت می گوید خیلی زودتر از آنچه فکرش را بکنی زندگی بر وفق مرادت خواهد شد
. چه انگشتر زیبایی، خودت هم میتوانی ببینی؟ تا ۲۴ ماه آینده مالی بواسطه یک معامله از طرف یک غریبه (منظور فردی که رابطه فامیلی با شما ندارد) به شما میرسد که بخش زیادی از مشکلات مالی شما را برطرف خواهد کرد.

جاست الان
من لطفا

اوضاع خیلی بهم ریخته. کارهای زیادی را با هم انجام میدهی. پیشنهاد میکنم از اطرافیانت کمک بگیری چون با این وضع به این زودی اوضاعت رو براه نخواهد شد. حداقل از آنها مشورت بگیر. اگر چنین کنی در نیمی از زمان معمول کارهایت سامان خواهد گرفت

. غم و اندوه نزدیک است. از آن گریزی نداری اما دو راه در پیش رویت هست. یا اینکه مقاومت به خرج دهی تا این غم و غصه را پشت سر بگذاری و محکم تر شوی و یا سر خم کنی و بگذاری غمی که به سراغت می آید تو را از بین ببرد
. و اما آبشار ته فنجانت است. همانگونه که زیبایی آبشار چشمها را خیره به خود میکند. تغییر موقعیت اجتماعی و کاری برایت پیش خواهد آمد که همگان خیره به تو خواهند شد. به تو توصیه میکنم قبل از قطعی شدن موفقیتت با کسی از آن صحبت نکنی. حتی نزدیک ترین دوستان و آشنایان. حتی پدر و مادر، بگذار همگی به ناگهان محو تماشای پیشرفت تو شوند. برای آینده برنامه ای در ذهن داری که میتواند درامد خوبی نصبت کند. پیشنهاد من این است که برنامه ات را جدی بگیری.
. خیلی بیشتر مراقب باش، به هرکسی اعتماد نکن. واست نهنگ افتاده. نهنگ معنیش اینه که دشمن یا بدخواه هایی اطرافت هستن که خیلی دوست دارن بهت آسیب بزنن. وقتی به کسی از ته دلت اعتماد نداری پیشنهاد همکاری مالی باهاش رو اصلا قبول نکن بخصوص الان که این نهنگ افتاده. اگرهر معامله ای میکنی قبلش خوب تحقیق کن و همه روال قانونی رو بی کم و کاست انجام بده و بر پایه اعتماد حتی بخش کوچکی از معامله رو قرار نده تا نتونن بهت ضرر بزنن.

جاست الان
برای حسین خوندم🙏

در فالت حوض میبینم که سمبل علم  و دانش است. دوست داری چیزهای زیادی یاد بگیری. این مژده را به تو می دهم که چنانچه با همین منوال ادامه بدهی به زودی علم و دانش زیادی بدست خواهی آورد و نزد دوستان و آشنایات علم و عقلت زبانزد خواهد شد
. یک مردی در زندگیت هست یا بزودی به زندگیت وارد میشه که از لحاظ مالی وضع خوبی داره. این مرد دوست داره که بهت کمک کنه و نیتش خوب هست. بهش اعتماد کن  کمکش رو بپذیر. برات گشایش مالی میبینم. در فالت چغندر میبینم. نشانه خوبی نیست. علامتی است از غم و اندوه. غمی به سراغت خواهد آمد که تو را درگیر خودش خواهد کرد. اما نگران نباش چون غم ماندگاری نیست و به زودی برطرف می شود. آزمایشی است از طرف خدا. صبر کن تا نهایت طعم شیرین آرامش را بچشی
. بی گدار به آب نزن، پول به راحتی بدست نمیاد که بخوای مثل آب خوردن از دستش بدی، اسکناسی که تو فنجون واست افتاده رو میبینی؟ تا ۱۷ روز آینده خطر در امور مالی واست افتاده. البته همیشه باید مراقب مالت باشی ولی تو این مدتی که گفتم بیشتر حواست رو جمع کن.

جاست الان