2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم بعد مدتها هوس پیتزا کرده  فست فودی نیستم اصلا آخرین بارم عید فک کنم پیتزا خوردم .الان دلم خواست😕

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

مهمون داری واای

اره دیونه شدم ینی

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

بزارین یکم دلاتون رو آب کنم که من مجردم نه غذا درست میکنم نه ظرف میشورم نه با قوم شوهر سر و کله میزنم نه عید خونخ تکونی دارم نه دغدغه زندگی

ولی تو پریود و امتحانات میشینم گریه میکنم که من شوهر میخوااااام😂😂😂

بلدی درست کنی تو خونه؟بلد نیستی یادت بدم

بلدم  ولی درست نمیکنم چون تو خونمون کسی طرفدارش نیس منم تنها بم حال نمیده☹️☹️☹️

ولی بگو روشت چجوریه خمیرشو خودت درست میکنی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪