2777
2789

تعطیل میکنن فک کنم

با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

اره بنظرم کل شهرا که این هفته تعطیل بودن

بازم تعطیله فردا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفتنتهرانو قطره چکونی میگن

میکنن اما دیر میگن 

📣 خبرگزاری مهر : احتمال تعطیلی تهران فردا چهارشنبه به علت آلودگی هوا

🔹 با توجه به اینکه از ساعاتی پیش دوباره آلودگی به تهران بازگشت و در حال حاضر میانگین کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۱ در وضعیت ناسالم برای همه گرو‌‌ه‌ها قرار دارد، احتمال تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای فردا چهارشنبه قوت گرفته است.

📚 @hamclasix 📚

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

امروزم تعطیله گلم؟

اره پسر من فقط شنبه رفت مدرسه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرسی عزیزم.شوهرم رف دانشگاه الان پس برمیگیرده😂😂

اره دانشگاهها هم تعطیل بوده کامل