2777
2789
عنوان

فردا صبح سزارين دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست

انشالله قدمش خیر باشه به سلامتی برید و برگردید خونه پسر من دی ماه دنیا اومد کریر نذاشتم حملش سخته اعتمادم نمیکنم از دستش بگیرم گذاشتمش تو قنداق فرنگی با پتوی اضافه 

من ست تشک برا دومی خریدم روش ی مدل تشک گارد دار داشت خیلی شیکه با همون اوردمش

اونم گرفتم

ست تشك گاردار گرفتم

با قنداق فرنگي و قنداق سوئيسي

فكر كنم همون گارد دار ها راحتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بسلامتی.استرس چرا؟ماشالاه ی بار زایمان داشتی دیگ چرا میترسی 😂😂😂ایشالاه نی نی سالم و سلامت م ...

اخه ميگن سزارين دوم خيلي سخته

سلامت باشين گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
اخه ميگن سزارين دوم خيلي سختهسلامت باشين گلم

ن بابا....اتفاقا راحته...تواطرافیانم دیدم ها همشون گفتن نفهمیدیم چیشد یهو.....من ک فعلا نتونسم حامله شم ولی ازالان میترسم از زایمان چه سز چ طبیعی خوشبحالتون ک بچه دومتو میاری واقعا.منو ترس نمیذاره 🥲😔خیلی بد لوسم

تو دیگه کی هستی😂بزار کریر حداقل اینبار یه بار استفاده بشه

انقدر كه بهم گفتن چون رانندگي ميكني 

بايد بخري

وگرنه نميخريدم

از ي طرفم فكر ميكنم خب بچه اولم ٤ سالشه

من همش ميرسونمش كلاس و اينا

بعد نوزاد رو بايد بذارم كرير ديگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

من سر دخترم تا هفت هشت ماهگی از کریر استفاده کردم تو ماشین راحت میذاشتم میخوابید هرجا میرفتم ، الانم دخترم یک ماهشه دیگه دارم استفاده میکنم ، اما معمولا یک ماه اول فک میکنم بچه اذیته بغلش کنی بهتره 

عزیزم ان شاالله بسلامتی زایمان کنی و نی نیتو بغل بگیری موقع زایمان اگه ممکنه دعا کن هرکس منتظره نی ن ...

حتما

اتفاقا اسامي كه تاپيك هاي قبليم بهم گفتن نوشتم كه يادم نره

براي همه منتظرها دعا ميكنم عزيزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
من سر دخترم تا هفت هشت ماهگی از کریر استفاده کردم تو ماشین راحت میذاشتم میخوابید هرجا میرفتم ، الانم ...

دقيقا من براي ماشين بيشتر گرفتم

چون همش بايد بچه اولمو برسونم اين ور اون ور

نوزاد بايد توي كرير باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
انقدر كه بهم گفتن چون رانندگي ميكني بايد بخريوگرنه نميخريدماز ي طرفم فكر ميكنم خب بچه اولم ٤ سالشهمن ...

اتفاقا اگه عادت کنی از کریر استفاده کنی شش ماه اول خیلی کاربردیه ، برا حمل مناسب نیس چون خیلی سنگین میشه ، ولی واسه من یکی توی ماشین خیلییی کاربردی بود ،هم توی خونه هم تو همون بود خیلی وقت ها نکوهش میدادم خوابش بگیره ، یکم بزرگتر شد هنوز نشستن بلد نبود تو کریر بهش غذا میدادم ، کلا خیلی خوب بود 

ولی الان ک میخوای از بیمارستان بیاری بنظرم قنداق فرنگی ببر ، چون خیلی کوچولوئه و گرمشم میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دقيقا من براي ماشين بيشتر گرفتمچون همش بايد بچه اولمو برسونم اين ور اون ورنوزاد بايد توي كرير باشه

منم از ماه اول تا الان ک هفت ماهشه تقریبا روزی یک بار استفاده کردم برای داخل ماشین

مارک دلیجان هست بزرگ و خوبه،

اگر نبود بیچاره بودم