2777
2789
عنوان

جاریمو دعوت کردم برای یلدا ولی پیام داده نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان اگر ممکنه از هر دوطرف جوانب رو بسنجید و نظرتونو بدید

نه ناراحت نمیشم جاریت عزاداره هنوز سال برادرش هم درنیومده 

بنده خدا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
نمیدونم گفت من مراسم جشن و شادی شرکت نمیکنمگفتم فقط یه شامه و دورهمی ولی بازم قبول نکرد

عزیزم ناراحتی نداره دل و دماغ نداره خب خدا واسه هیشکی نیاره همچین چیزی شماهم لطفتو نشون دادی بگذر...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

نه دیگه چه ناراحتی ؟؟؟ 

حال روحی و میزان سوگواری ادمها دیگه به خودشون مربوطه.حال این بنده خدا رو درک میکنم.ماهم بعد از رفتن پدرمون سال اول یلدا و عید و ...نداشتیم.دل و دماغشو نداشتیم

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

خانما،اسی گفته اون جاری که عزاداره خودشه،تاپیک رو منحرفانه زده،نظرات واقعی رو بخونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش کار خوبی کردی شما و حال روحیت اولویت داره چون مهمان هستی ❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

ممنون که درک میکنین خانمامن همون جاری در سوگ نشسته هستم😭و دعوتی جاریمو نپذیرفتمگفتم نکنه کار بدی کر ...

ای جان خدا رحمت کنه برادرتون رو

مام رسم داریم بعد چهلم دعوت میکنم تا کمی سرگرم بشه و تو خونه نباشه همش

ولی برای این مراسما نه

روزایی که هیچ مراسمی نیست

شمام ناراحت نباش

اگه دیدی ناراحت شدن بگو یه روز که خلوت تره میام با هم میشینیم حرف میزنیم

بالاخره اونم احترام گذاشته دعوت کرده