2777
2789
عنوان

معجزه برای پوست و زیبایی💥💥

57 بازدید | 9 پست

خانومای گل من خودم از اون دسته آدمام ک صورتم جوش میزد و منافذ باز داشتم تقریبا ۳ هفتس دارم سه تا کار رو بصورت مکرر انجام میدم روش خانگی هم هس و نیاز به هزینه نداره واقعااا تاثیرات مثبتش رو توی صورتم دارم میبینم پیشنهاد میکنم چنبار استفاده کنید و نتیجه فوق العادش رو ببیند!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه تخم کَتان از عطاری بگیرید بریزیدش توی آب جوش یکساعت بمونه بعداز یکساعت بریزش توی یه پارچه ازش یه مایع لغزنده بیرون میاد اونو بزنید به صورتتون و بعداز اینکه خشک شد تقریبا ۱ساعت با آب ولرم بشورید

هم منافذ رو میبنده همم پوست رو شفاف میکنه

دومین کار اینکه سیب زمینی رو رنده کنید و بهش ی قاشق غذاخوری گلاب و ابلیمو اضاف کنید بزنید به صورتتون روش یه دستمال بزارید که نریزه و اذیت شید

تقریبا نیم ساعت بمونه و بعد بشورید 

جوش های صورتو از بین میبره و چند درجه سفیدتر میشه پوستتون🥰🥰

و سومین روش 

گلاب بریزید توی قالب یخ بزارید یخ بزنه صبحا محض اینکه از خواب بیدار شدید صورتتون رو بشورید یخ رو بزنید به پوستتون تقریبا ۱۰ دقیقه تا رب ساعت رو پوستتون ماساژش بدید و دیگ صورتتون رو نشورید تا گلاب جذب پوستتون بشه