2777
2789
عنوان

معلمم و یکی از والدین واقعا داره اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل سگ نذار داره با گیر دادن کنترلت می کنه 

کارتو بکن 

بگو من با همه دانش اموزا همینم لطفا نظم کلاسو بهم نزن

پیاماشم ندید بگیر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

وای استارتر 

ب اینجور افراد میگن بندال 

خدا ب دادت برسه 

اینا همونایی هستن ک میرن ارایشگاه بهترین خدمات رو میگیرن میرن خونه میگن شوهرم گفت نهههه فلانه اینجاش بمانه منم نصف پولو میزنم برات

حالا شوهره خود گاو ها اصلا نمیفهمه خانمش چیکار کرده

حتما با مدیریت در میون بزار 

سین کن پیامشو جواب نده و به مدیر بگو بش تذکر بده مزاحمت نشه

اخه سال اولمه میگم پای مدیر وسط کشیده نشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اخه سال اولمه میگم پای مدیر وسط کشیده نشه

عزیزم حق با شماست

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
چه آدمایی پیدا میشن عزیزم خب محترمانه بهش تذکر بده

بخدا خیلی بد صحبت میکنه سال پیشم معلمش ازش خواسته کلاسشو عوض کنه از بس مادره اذیتش کرده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بگو خیلی نراحتید برید کلاس بچتون و عوض کنید اولیام دیگه به من پیام ندن شیوه اموزش من هرنوعی که هست ب ...

مشکلی پیش نمیاد؟

به حرفاش اهمیت نده این با خودش مشکل داره دست خودش نیس . بگو برو با مدیر حرف بزن بعد بگو من معلم ام پ ...

اره باید جدی باشم

محل سگ نذار داره با گیر دادن کنترلت می کنه کارتو بکن بگو من با همه دانش اموزا همینم لطفا نظم کلاسو ب ...

مشکلی پیش نمیاد؟