2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا تو سینک ظرفشویی دهنشون رو میشورن🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 187 پست

مسواک و نمیدونم بقیه چیزا واقعا درسته 

اما از نظر من دست اگه کثیف نباشه مشکلی نداره دیگه در این حدم وسواس نباشید چون اگر اینطور باشه حتی نونم نباید بخورید چون چیزای خوبی راجع به نونواها نشنیدم 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بدم میاد ، فرهنگ ندارن

به نظرم حداقل باید جلو مهمون رعایت کنن یا میرن مهمونی شاید یکی دلش بد باشه سریع حالش بد بشه

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

خدایی وسواسینا (به جز قضیه خارجیا که حالم بهم میخوره)

ولی من به شخصه اگه مهمونی برم ازشون میپرسم که میتونم تو ظرفشویی دستمو بشورم یا تو روشویی هیچوقت بدون اینکه بپرسم نمیشورم اگه راحت باشن برام اولویته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

قبل ارسال پستت

یه چک بکن 

کلی اشتباه تایپی داری

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

😔آدم چندشش میشه بعد آب دستشون میتکونن تو سینک ☹️☹️☹️

خودتون رو به روانپزشک نشون بدید مشکل از بقیه نیست مشکل از ذهن شماست که بعصی چیزهای عادی رو کثیف میپندارید 

درمورد شستن پشت بچه یا دست الوده به دستشویی ممکنه حق با شما باشه درباقی موارد نه

برای اینکه روشوییمون تو دستشوییه و مسواک زدن تو دستششوی از نظر من مال به هم زنه. ضمن اینکه از کف و بزاق دهانمون هم بدمون نمیاد چون همون بزاق و باقی مونده غذا که روی مسواک و دهان هست روی ظرفا و قاشق هم هست.

من حتی دیدم پی پی بچه هم میشورن یکی توسایت چن وقته پیش بودنه تنهابچه خودشوتوسینک میشست معتقدبودایرادنداره بچه خواهرخودش وخواهرشوهرشم توش بشورن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید