2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14920 بازدید | 453 پست
شما سعی کن زندگی عادی همیشه رو داشته باشی سرکار برو و کاملا فکراتو کن از همه جهات امیدوارم هر چی به ...

ممنونم عریزم الان اومدم سرکار ولی انگار کتکم زدن انقدر که کوفته‌م انگار فشارهای روحی مثل فشار جسمی خودش رو نشون میده شایدم واقعا مریض شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم دلم نمیخواست اینجا تعریف کنم بقیه رو درگیر کنم ولی دیشب دیگه از دستم رر رفت

الان کجایی 

خاله شوهرت هم پزشکه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم شما ماشالا سنتون کم نیست که زبون نداشته باشی ماشالا خانم دکتری هستین محکم بگو بهشون بگو زندگی ...

باورت میشه خاله هم تحصیلاتش در همون سطح مادرشوهرمه.

لعنتی ها خودشون رو از همه عالم بهتر میدونن.

نه اصلا دیگه من تو این خونه با شتهرم زندگی نمیکنم تا زمانی که زیر سایه اینا باشیم چیزی بهتر نمیشه

الانم پیام میده جواب نمیدم.

خوب کاری میکنی  شاید باورت نشه ولی دیشب انقدر پریشون بودم همش از خواب بیدار میشدم ک چطور این کثافتا تونستنن این حرفارو بزنن 

یه بار برای همیشه تکلیف این زندگی و روشن کن زودتر برو انقدر برنگرد که بیوفتن به التماس    

ببین خانوادت هرچی ام باشن اینو یادت باشه بیشتر کاراشون بخاطر لجبازی با شوهرت بود    برو خونه مادرت توروخدا یجور رفتار نکن که فک کنن میترسی و کسی و نداری

عزیزم این یکی از شروط هست برای داشتن زندگی آرام‌تر که اکثریت بعد از ازدواج دور فامیل رو خط میکشن مگر ...

چمیدونم انقدر زدم تو سر خونواده خودم که تحصیلاتشون پایینه اینا فکر میکردم اینا خدان تحصیلاتشون بالاست رفت و امد باهاشون خوبه

باورت میشه خاله هم تحصیلاتش در همون سطح مادرشوهرمه.لعنتی ها خودشون رو از همه عالم بهتر میدونن.نه اصل ...

فرق نمیکنه 

خونه رو هم عوض کنی باز با حرفاشون شوهرت رو می کشن سمن خودشون باید شوهرت تغییر کنه

شوهرت ک جنوب شهر نمیاد پول داره خونه اجاره کنه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
باورت میشه خاله هم تحصیلاتش در همون سطح مادرشوهرمه.لعنتی ها خودشون رو از همه عالم بهتر میدونن.نه اصل ...

تحصیلات شعور نمیاره  اینا مثلا مذهبی بودن تو اون مذهب یادنگرفتن به کسی تهمت نزنن 

نزار برسه به آخر هفته بعد بری  نزار شوهرت برگرده با دوتا حرف خامت کنه بعد به روال قبل زندگیت بگذره 

ببین تا کاری نکنی که شوهرت واقعا فک کنه میخوای جداشی تا به خودش نیاد و شرایط و تغییر نده    حتی اگ دوباره برگردید انگار زندگی رو اب ساختید دوباره خراب میشه

تحصیلات شعور نمیاره اینا مثلا مذهبی بودن تو اون مذهب یادنگرفتن به کسی تهمت نزنن نزار برسه به آخر هف ...

مذهبی هم هستن و انقدر بی شعورن؟؟؟؟

انشالله به حق حضرت فاطمه تاوان تک تک تهمت هاشون رو پس بدن

میرم قطعا یا هتل میرم یا بتونم یه جای موقت پیدا کنم

چرا دوست نداری بری خونه مادرست 

عزیزم اگ نری تایید بر حرفشون زدی ک جایی و نداری

تو خوت نمیخوای خانوادت چیزی بدونن وانمود کردی پیششون همچی گل و بلبله بخدا اگ بدونن مطمئن باش پشتت در میان

چمیدونم انقدر زدم تو سر خونواده خودم که تحصیلاتشون پایینه اینا فکر میکردم اینا خدان تحصیلاتشون بالاس ...

این ماجرا بزرگترین خوبی ک داشت باعث شد بهت ثابت بشه ک ایناهم چیزی نیستن ک ایناهم یه مشت سلیطه از خدا بی خبرن ک خودشون و پشت پول و تحصیلات پنهان کردن

شما باید قدر خودتو و بدونی ک همچین زنی هستی همچین دل پاکی داری شوهرت دنیا ام برگرده نمیتونه کسی مثل تو رو پیدا کنه انقدر به فکرش باشی

خدا ازشون نگذره، کارای خودشون رو نسبت دادن بهت، نمیدونم چی بگم، حالا میشینن چقدر شوهرت رو شستشو مغ ...

به خدا کنترلم رو از دست دادم انقدر داد زادم شوهرم ماست نگاه میکرد بی غیرت