2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 13982 بازدید | 433 پست
فعلا نمیدونم فقط دارم فکر میکنم بعد این یه هفته چیکار کنم برم خونه مامانم داداشم بفهمه این حرفها رو ...

چرا میخوای این یه هفته و وایسی 

اینطوری فک میکنن چشم انتظاری ترسیدی 

یکاری کن زودتر بری این یکی دو روزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا میخوای این یه هفته و وایسی اینطوری فک میکنن چشم انتظاری ترسیدی یکاری کن زودتر بری این یکی دو روز ...

نمیخوام ولی نمیدونم کجا برم. برم هتل تا کی. برم هتل ممکنه فکر کنه تصمیم جدی نیست جقدر وسیله میتونم با خودم ببرم هتل. خونه بگیرم؟ باز سخته. کجا خونه بگیرم؟ اگر یهو تصمیم عوض شه

عزیزم اینکه فلان وسیله شوهرت خریده اینکه اومده بعد عقد پیش شوهرش اینا رو میگم منظورم تهمتا نبود منظو ...

وسیله ها رو که خودشون دیدن و مطمئنا خانوادش در جریان بودن ولی کلا استارتر همیشه میگه که شوهرش همه چی برای مادرش تعریف میکنه

نمیخوام ولی نمیدونم کجا برم. برم هتل تا کی. برم هتل ممکنه فکر کنه تصمیم جدی نیست جقدر وسیله میتونم ب ...

بنظرت عکس و العمل خانوادت چیه 

آخه ببین این ک فک کنن هیچ کس و نداری خیلی بده

شوهرم نذاشت گفت یه جا پیدا کن بعد برو الان میخوای کجا بری

خونه ی پدر بزرگت نمیتونی بری 

بهشون بگی داداشت و مامانت کاری کردن 

خانواده شوهرم کلی منت سرم گذاشتن 

بگو پیش مادر شوهرم اینا آبرومو بردن 

اونام میگن تو ندار بودی و فلان بودی 

نگی تهمت زدن 

فقط بگو همش منو پیش شوهرم سرخورده و شرمنده کردن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
نمیخوام ولی نمیدونم کجا برم. برم هتل تا کی. برم هتل ممکنه فکر کنه تصمیم جدی نیست جقدر وسیله میتونم ب ...

عزیزم اول خوب فک کن بعد برو 

اینم در نطر بگیر شاید شوهرت سرش به سنگ خورد و میخاستین ادامه بدین ولی خیییییلی سخت بگیر 

وسیله ها رو که خودشون دیدن و مطمئنا خانوادش در جریان بودن ولی کلا استارتر همیشه میگه که شوهرش همه چی ...

وسیله ی کارش رو میگم 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

ولی من میگم شوهرت تو شک بوده بعد به خودش اومده چون جلوت گرفته نری دوست نداره زندگیتون خراب بشه گفته هم یه هفته بمون که ذهنت آروم بشه و هردوتاتون آروم بشید و شاید اصلا بیاد عذرخواهی و اگه بیاد عذرخواهی که شما هم بهش میگی باید حرف میزده و یا بقیه هم ازتون عذرخواهی کنن و بگی که خودمون خونه بگیریم و اینجا نمونیم

شوهرم نذاشت گفت یه جا پیدا کن بعد برو الان میخوای کجا بری

اسی با این حرف و رفتارا فک میکنی شوهرت خودشم قصدش تموم کردنه؟ 

این ک گفته بودی تصمیم بر این شد یه مدت جدا باشیم و کی بیان کرد خودش ؟

اسی با این حرف و رفتارا فک میکنی شوهرت خودشم قصدش تموم کردنه؟ این ک گفته بودی تصمیم بر این شد یه مدت ...

نه من. تنها جایی که واکنش شوهرم به نظر منطقی بود وقتی بود که گفتم میرم تازه به خودش اومد هی دستم رو میکشید هی داد میزد میگفت نه توروخدا بعد که دید اصرار دارم برم. گفت تو  نرو من میرم