2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14528 بازدید | 449 پست

همیشه از خاله همسرت و دختر خاله هاش میگفتی همیشه باهات یجوری بودن و از حرفاشون خیلی اذیت میشدی کلا هدفشون انگار بیرون کردن شما از زندگی همسرته 

من نمی‌دونم چرا باید فامیل بپسندن😐

نمی‌دونم چی شده ولی آخه وضعیتش که میدونی وضعیت روحی و کاریش،شوهرت حالشم با خودش خوب نیست.خالش از آب ...

میدونی من اصلا برام مهم نیست خاله‌ش چی گفته برام واکنش شوهرم مهمه که نزد تو دهنش که یه داد نزد یه مخالفت علنی نکرد فقط میگفت نه اینطور نبوده ، عه نه نگین این حرفو. بعد با چه لحنی؟ ولومش از حالت عادی حرف زدنش کمتر.

من داد میزدم من قبل ازدواج فلان کارو کردم شوهرم اروم انگار دارم میپرسم خوبی جواب میداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من اصلا برام مهم نیست خاله‌ش چی گفته برام واکنش شوهرم مهمه که نزد تو دهنش که یه داد نزد یه مخ ...

چقدر بیشعورن بعد ادعاشونم میشه  تهمت زدن ک چی  

اصن چی شد که این حرف و زدن؟

مادرشوهرتم میگفت؟

میدونی من اصلا برام مهم نیست خاله‌ش چی گفته برام واکنش شوهرم مهمه که نزد تو دهنش که یه داد نزد یه مخ ...

میدونم چی میگی کاملا حق داری و حق باهاته 

هرکی جای شما بود ناراحت میشد و همین رفتار میکرد شاید بدتر.

شما خودت میدونی حال همسرت چقدر بد بود بعد سفر گفتی کمی خوب شده که باز دیشبم بد بود یجورایی هنوز نرمال نیست میگم شاید بخاطر اون بوده که کم توان شده یجورایی کم جون ، کم قدرت خسته 

از طرف فشارش تو کار هست از یه طرف زندگیش این توسط خاله هم یه بحث درست کرده ایشون نتونسته خوب قدرتمند از خانمش دفاع کنه😣

نه متاسفانه. بعد قسمت جالب اینجاست اتند های جوونتر باهاش اینطورن اتند قدیمیا بهترن باهاش. حالا از او ...

اتندهای جوون جو گیرن خدا به داد برسه ما زیر دست اینا میفتیم

بگوصبوری کنه این روزا میگذره خودشو با هیچ استادی و سال بالایی بد نکنه اگر کشیک بیشترم دادن تحمل کنه

خدایا شکرت
چقدر بیشعورن بعد ادعاشونم میشه تهمت زدن ک چی اصن چی شد که این حرف و زدن؟مادرشوهرتم میگفت؟

هبچی منو شوهرم بحثمون شده بود اینا اومدن. بعد مادرشوهرم انقدر شعور نداره خبر بده اومده تهران اومدن منم اعصابم خورد بود هم از دست شوهرم هم از دست اینکه مادرشوهرم که انقدر زود به زود میاد هم از سر زده اومدنشون اخم کردم. خالش گفت  مثل اینکه مزاحم شدیم گفتم نه والا خونه خودتونه، گفت بله خونه خودمونه. ولی مثل اینکه ناراضی خونه قیطریه بهت دادیم یه لکسوس انداختیم زیرپات( حالا شوهرم اصلا به ندرت میده دست من ماشینشو)، دیگه چی میخوای خونه خودتون دوغ نداشتی بخوری اینجا ترش رو شدی.

هبچی منو شوهرم بحثمون شده بود اینا اومدن. بعد مادرشوهرم انقدر شعور نداره خبر بده اومده تهران اومدن م ...

میگفتی اون خونه پدرم بوده من خودم درس خوندم کسی شدم خداروشکر😒

هبچی منو شوهرم بحثمون شده بود اینا اومدن. بعد مادرشوهرم انقدر شعور نداره خبر بده اومده تهران اومدن م ...

گفتم کاش این خونه و ماشین خودش بود خودش نه تنها اینا رو نداره حتی اخلاقم ندارم. اونم شروع کرد که تو قبل ازدواج فلان بودی و بهمان بودی بهش سرویس دادی و مجبورش کردی باهات ازدواج کنه

چ بیشعوررر واقعا متاسفم امیدوارم جوابشو داده باشی 

اسی تو همیشه سکوت کردی اروم بودی اینا فک کردن چخبره نمیدونن این کارا بخاطر علاقت بوده 

از خدا نمیترسه امده زندگی دوتا جوون و ریخته بهم شده آتیش بیار معرکه

به خدا اگر بخوام ادامه بدم زندگیمو یک لحظه هم تو این خونه نمیمونم‌ شوهرم باید برام خونه بگیره حتی شد ...

اصلا به خاله چه ربط داره مگه خاله خونه داده،چقدر پروئه

بگو خونمون جنوب بوده که بوده مهم الانم که بهترین دانشگاه درس خوندم بهترین شغل دارم و خداروشکر درآمدمم خوبه 

یعنی اعصابم خورد کردن😬