2777
2789
عنوان

مردی در راهست

| مشاهده متن کامل بحث + 15373 بازدید | 1314 پست
خدا پیامبر را فرستاده برای ما.و نباید منتظر شخص دیگری باشیم.کسانی که به ما گفتن، خودشون از دروغگویان ...

سلام 

راجع به پست تفسیرتون

غنچه تا غنچه است نه عطر و بویی دارد و نه رنگ و رویی، 

اما همین که باز و شکفته می شود عطر و رایحه اش و جلوه و جمال و جاذبه اش پیدا و آشکار می شود. 🌹

آیات الهی هم هرکدام دقیقاً شبیه غنچه اند 👌

یعنی به ظاهر ‌و برای اهل ظاهر  رایحه و جاذبه ای ندارند مگر آنکه باز و روشن شوند، 

درست مثل غنچه ها...🌹 🌺 

غنچه ها با نسیم باز‌ و گشوده می شوند و آیات الهی با تفسیر اصولی 👌

تفسیر قرآن یعنی توضیح و تبیین عمیق تر آیات قرآن به منظور فهم بهتر معانی و پیام‌ها (شامل بررسی زبان، تاریخ، فرهنگ و شرایط اجتماعی زمان و مهمتر شأن نزول آیات باشه)

تفسیر اهل شیعه رو غیرشیعه از زمان آیاتی که به ولایت

امیر المومنین وآل علی اشاره داشت به دلایل سیاسی و 

حکومتی کنار یا به نفع خود تفسیر ......

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا پیامبر را فرستاده برای ما.و نباید منتظر شخص دیگری باشیم.کسانی که به ما گفتن، خودشون از دروغگویان ...

من خیلی آدم پخته و با اطلاعاتی نیستم 

ولی حرفای شما هم قانع کننده به نظر نمیومد 

نگاه کنین من سنم کم بود اصلا معنی این که میگن قرآن معجزه است رو درک نمیکردم و میدونین با چی فهمیدم معجزه است به دو تا دلیل 

یک قرآن کتابیه از هزار و خورده ای سال پیش ولی هنوز توش تحریف وارد نشده بعد این همه سال همه ادیان کتاباشون تحریف شده جز قرآن

دو  اون زمان بر اساس افعال مونث و مذکر عربی پیامبر میدوست که زنبورا فرمانده شون یه ملکه است و افعال مونث رو به کار برده مگه میشه همچین علمی رو اون زمان به دست آورد یا اینکه همه چی جفت آفریده شده چطور میشه همچین چیزی که ساید ۲۰۰ سال پیش کشف شده حتی هسته ی اتمم نر و مادگی داره یا جفت آفریده شده 

خلاصه من دنبال. دین و دینداری نبودم فقط خواستم خدا راهنمایی کنه و اینا منو قانع کرد 

حالا برای وجود اماما و پیامبرا فقط این منو قانع میکنه که خدا برای هر دوران کمک و راهنما و واسطه گذاشت و چطور برای زمانی به بغرنجی زمان ما، فاقد راهنما باشیم ؟!

برادر به نظر من اونیکه خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زد به خواب رو عمرا 

انشاالله هممون به راه درست هدایت بشیم 

و واقعه غدیر خم دلیل محکمی به برحق بودن امام علیمون و فرزندان ایشون دارن فقط کافیه برین با چشما و گوشایه باز ببینین بدون هیچ عنادی 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
@دخترآبادی @پرپرماه_5866 @هدی_64 @سلنوفیلیا_ @آآآاناناس ﷽❣️قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ...

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم و أهلِک عَدُوَّهُم منَ الجنِّ و الإنس منَ الاوّلینَ و الآخِرین

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

@niniyar_5    

@niniyar_3    

سلام عزیزم خسته نباشید 

امروز صبح کاربر @وحشی_فرشته     اومد تو همین تاپیک صاحب الزمان منو ریپلای کرد و عکس بی نهایت زشت ومستهجنی گذاشت نسبت به امام و مادرشون توهین کرد

تا نزدیک یک ساعت هم بود ولی بعدش احتمالا با گزارش خوردن عکس حذف شد 

لطفا رسیدگی کنید ممنونم 

اعلانش که منو ریپلای کرد هم هست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@niniyar_5 @niniyar_3 سلام عزیزم خسته نباشید امروز صبح کاربر @وحشی_فرشته اومد تو همین تاپیک صاحب ...

سلام فکر میکنین تا الان مونده تو سایت؟ چطور فکر کردین هنوز هست و لغو نشده؟ با اون عکس زشت اگر لغو نمیشد تا الان داشت همینطور عکس میذاشت که

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام فکر میکنین تا الان مونده تو سایت؟ چطور فکر کردین هنوز هست و لغو نشده؟ با اون عکس زشت اگر لغو نم ...

یک سوال این موجودات که تاپیک های 

ادبی دارند و ادعای ادب و فرهنگ میکنند 

چه طور میتونن 

اینقد قسی القلب باشن 

و این نگاه زشت داشته باشند ؟!!!!!!

نسبت به دین و ادیان .

مگر دستور دین 

چیزی جز عدالت ،رحمت ،مهر 

مواسات و ...

هست ؟!!!

و اگر بدی هست از عامل اون هست 

که من باشم 

نه دین .

ممنونم از پیگیری شما 

اجرکم عندالله .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام راجع به پست تفسیرتونغنچه تا غنچه است نه عطر و بویی دارد و نه رنگ و رویی، اما همین که باز و شکفت ...

من اصلا تفسیر بلد نیستم

برداشت من اینه

و قیاس شما اینجا کاربرد نداره.

خدا کتاب فرستاده تا به روایت ها توجه نکنیم . در طی زمان روایتها بی معتبره.

از ماست که بر ماست
من خیلی آدم پخته و با اطلاعاتی نیستم ولی حرفای شما هم قانع کننده به نظر نمیومد نگاه کنین من سنم کم ب ...

منظور من درباره قران و حضرت علی نیست

فقط منظورم اینه که نباید منتظر امام زمان باشیم

ما فقط تکلیف داریم به کتاب قرآن عمل کنیم اگه دنبال روایتها بریم از راه خارج میشیم مثل الان . که تو چهل سال هشت هزار امام زاده ساختیم و مردم از دین گریزون شدن

شاید هم من اشتباه کنم و راه خارج شدم ولی چیزی که میبینم راه خدا و علی نیست

از ماست که بر ماست
منظور من درباره قران و حضرت علی نیستفقط منظورم اینه که نباید منتظر امام زمان باشیمما فقط تکلیف داریم ...

عذر خواهم بنده فکر کردم

شما اطلاعات کافی دارید 

اما خدای ناکرده اهل عناد و انکارید ؟!

متوجه نبودم که کلا توجیه نشدید 

و دراین زمینه مطالعه ندارید ..

ببینید برادر ، 

در اسلام کتاب قرآن به طور کلی هر رطب و یابسی (تر و خشک) را احصا کرده اما با چهار چوب کلی.

اما در همان کتاب آمده که :

قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ ﴿۳۱﴾

بگو: اگر خدا را دوست دارید، پس مرا پیروی کنید تا خدا هم شما را دوست بدارد، و گناهانتان را بیامرزد؛ و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است..(اطاعت از پیامبر لازم الاجراست)

یا این آیه به وفور ...

یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله واطیعوا الرسول واولی الامر ...

ای کسانی که ایمان آورده‌اید خدا را اطاعت کنید و پیامبر و اولیای امر خود را(نیز) اطاعت کنید ....

دستور صریح قرآن است که حتی اطاعت از پیامبر و صاحبان امر را در راستای اطاعت از خدا قرار داده .

خوب وقتی پیامبر احکام را تشریع میکنند 

و امامان اون رو برای فهم ما تبیین میکنند 

به عنوان معلمان بشر ...

دیگر ،حرفی باقی نمی‌ماند ..

به عنوان مثال 

خداوند فرمود اقم الصلاة 

برپادارید نماز را ...

اما نفرمود چگونه 

و‌ پیامبر با تشریع این حکم 

برای ما مشخص کرد 

چند رکعت و چگونه ...

به هم ترتیب تفسیر کلام خدا و باز کردن 

و توضیح آن به دست این بزرگواران هست ...

آیاتی که خداوند بشارت داده در آینده که دین اسلام جهانی میشود ، منتشر میشود در کل جهان .

ترس شما تبدیل به امنیت میشود .

شما وارثان زمین میشوید( حکومتی)

همه ی اینها تا الان هیچ کدام به وقوع نپیوسته 

که از تبیین گران دین ما آنچه وارد شده 

این هست که همه این بشارت ها متعلق به آینده 

و در زمان حکومت حقه ی ولی عصر ارواحنا الفداه هست .

ایشان وعده تخلف ناپذیر پروردگار است 

چه منکرانش را خوش باشد 

و چه نباشد .

یا علی .

برداشت هر کس یه جوره . موفق باشید

اگر به حرف من و شما و امثالهم باشد 

پایِ میلیون ها سلیقه و اغراضِ شخصی وسط میاد ..

رنگ در رنگ 

طرح در طرح 

پس مهم نظر ما نیست .

مهم نظر خالق ماست ..

که برای رستگاری باید از اون تبعیت کنیم ..

به فرموده پروردگار 

راه هدایت ..

قرآن و اهل بیت 

که مفسران و معادن علم هستند 

و الا از دایره دین و صراط مستقیم  خارج می‌شویم 

آب از سرچشمه پاک جاری میشه 

پایین تر آلوده میشه 

آب معارف رو از سرچشمه اون بگیریم ...

از راهنمایان پاک و صادق و معادن علم 

کافیه یک بار پای نهج البلاغه و صحیفه سجادیه 

بنشینیم و تدبر کنیم .

ببینیم این همه علم ، تَشَخُص، خلوص 

انسانیت ، تقوی ، مردانگی ، زُهد ...

چه طور در این انسان جمع میشه ؟!

جز این که او از طرف خداوند مُویَّد و تایید شده 

و رحمت خدا ایشان رو پاک کرده باشه ...

ممنونم که نظرات تون اینجا به اشتراک گزاشتید .

راهتون و ابدیت در پیش روی شما  ،روشن 

با تفکر .

به سلامت .

اگر به حرف من و شما و امثالهم باشد پایِ میلیون ها سلیقه و اغراضِ شخصی وسط میاد ..رنگ در رنگ طرح در ط ...

خودت میگی قرآن، منم همینو میگم

در پی روایتها نباید رفت

از ماست که بر ماست