2777
2789
عنوان

میگه تا جونارو خاک نکنم نیممیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 199 پست
خوشبحالت عقل نداری راحتی

چقدر زشته این طور حرف زدن همه دهنشون چاک داره میتونن باز شکنن دوست عزیز الان دارم فکر میکنم همه مثل این خانوم دهنشون بی چاک و بسته هروی بیاد تناول میکننن ثانین اول بحث ما این بود که ایشون پرسید شما حوونا فکر میکنید چند سال دیگه بمونید دقیقا گفت چند سال  با این تغذیتون منم در حوابش گفتم خود شما فکر میکنی چند سال عمر کنی نه گفتم چند سال دیگه میمیری که غیر معقول باشه گیریم سوال من اشتباه ایشون بزرگترن و عاقل تر نه اینکه بیاد یهو بگه تا جونارو زیر خاک کنم این اخر سنگ دلیه چرا اکه پرسیده بودم کی میمیری اره درست بود بعدم ایشون کلا دل سیاهن تو محلس ختم شما حساب کن غذای بابا و میخوره جلچ باز مانده میگه عه این فعه هم ما حون سالم بردیم خدارو شکر یکی دیگه مرد خودت باشی چی میکی اونحا تو اون محل معروفه به دل سیاهی منتها فکر نمیکردم دلسیاهی اینقدر طرفدار داشته باشه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
اولا بی شعوری از شماست که همچین سوال زشتی می‌پرسید دوما مگر فکر کردی ننه حمیده از اول پیر بوده یه رو ...

خیلی واقعا ممنون از ادبیات زشتتون واقعا نمایانکر سیرتتون هست دوست عزیز قسمتی از مکالمه بین دونفر رو خوندین و حالا برداشت نادرستی کردین مکالمه ما زیاد بود و شروع کننده خود ایشون بود ثانیا اگر میپرسیدم کی میمری حق بچد هرچی بگه اما گقتم چند سال عمر میکنی در ضمن اکه کسی تو محلس ختم عزیزتون بعد خوردن غذا خدارو کشر کنه وبگه خوب این دفعه هم جون سالم بردیم یکی دیگه کرد چی بهش میکی این هانوم به بددلی و سیاع دلی معروفه چشم دیدار هیچ کسو نداره هیچ حوونی چندی پیش به یه یچه یازده سالع سر دویدن گفت العی حوون مرگ شی بعد پدر مادر بچه دعوا راه انداختن درصورتیکه نوه های خودش همه شرو شورن محله رو سابیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه جای شما رو تنگ کرده؟

کلا من باها شدوستم عین مادربزرگمه بحث سر تغذیه بود پذسید به نظرت با این غذا خوردن چند سال بمونی منم درحوابش گفتم خوب شما که تغذیتون خوبه مثلا چند سال عمر میکنی اما سوال من اکه اینطور بود کی میمیری دقیقا حوابش همین بود که گفت اما فکر نیمکنم سوال بدی بوده باشه در ضمن این خانوم کلا از شسوال بپرسی نپرسی بدخواه همه هست شما فک کن تو محلس ختم عزیزت دستشو بالا میاره بعد غذا خوردن میگه خدایا شکرت ایندفعه هم جون سالم بردیم یکی دیکه مرد کلا هیچ عبایی نداره از گفتن این کلمات خیلی دوست دارم ادرس بدم بیای ببینی فکر نکنی دروغ میگم اولین حرفی که بهت میزنه میگه زمین گیر شی العی الکی الکی کلا چشم دیدار هیچ کس جز نوه ها و بچه های خودشو نداره

جارو🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

میگفتی بچه ها و نوه های خودت جوون نیستن؟چه نفهمه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ماشاالله قویه چقد

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

میگفتی بچه ها و نوه های خودت جوون نیستن؟چه نفهمه

کلا تو محل معروفه چشم دیدن هیچ جووونی رو نداره دوستان قضاپت بیحا کردن دوست دارم ادرسشو بدن بهشون خودشون برن بعد بیان ناله کنن بگن الکی الکی این حرفو زده  توی محلس ختم بلند یمهش دیتشو میبره بالا میگه الهی شکر  اینبارم جون سالم بردم یکی دیگه مرد

اینو باید بدی دست عموجانی 🤣🤣

@niniyar_3    

یه نر بی خانواده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به شما کاری داشتن که ازشون راجبه مرگشون سوال پرسیدین؟؟ زدی ضربتی ضربتی نوش کن

درسته خدا دهن داده ادم بازش کنه اما عقلم داده برو پست ها رو بخون بعد حرف یزن اول اون شروع کرد