2777
2789
منم بگو لطفا. ازدواج میکنم؟ با چه آدمی؟ وضع مالی تحصیلات؟ آشنا و فامیل و غریبه؟

فامیل غریبه شک دارم ولی ادم خوبیه تحصیل کرده است

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فامیل غریبه شک دارم ولی ادم خوبیه تحصیل کرده است

میشه بگی من ازمون فردا رو قبول میشم؟ به صلاحمه قبول بشم یا نشم؟ مربوط به شغلمه

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میشه بگی من ازمون فردا رو قبول میشم؟ به صلاحمه قبول بشم یا نشم؟ مربوط به شغلمهاسمم لعیا

صلاح دونستن یا ندونستن دست خداست ولی خدا برات پاداشی در نظر گرفته در ازای تمام زحمتات😊

صلاح دونستن یا ندونستن دست خداست ولی خدا برات پاداشی در نظر گرفته در ازای تمام زحمتات😊

ممنونم ان شاالله که هرچی خیره❤️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

به نظر شما پزشک موفقی میشم؟ به جایگاه مالی خوبی میرسم؟ازدواجم؟چرا گفتین امیرحسین انگار دوستت داره؟من ...

اگه میخوای پزشک خوبی بشی از الان جایگاه مالی فکر نکن. به بیمارت به عنوان مشتری نگاه نکن.

به نظر شما پزشک موفقی میشم؟ به جایگاه مالی خوبی میرسم؟ازدواجم؟چرا گفتین امیرحسین انگار دوستت داره؟من ...

چراکه نه به جایگاه خوبی میرسی با کسی ازدواج میکنی که لیاقت شمارو داره امیرحسین  توی ذهنم جوری  میبنمش که انگار دوست داره ولی غرورش اجازه نمیده که بگه