2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 133 پست

رسمو ک همه دارن

ما تورکا رسممون باحالهه

میوه  و اجیل تزیین شده لباس یلدایی خریده شده با طلا یا سکه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا منم تا حالا نیاوردن همین که خانوادش و فامیلش نیش و کنایه نمیزنن و اذیت نمیکنن و مهربونن برام کافیه،یه مادر شوهر فتنه داشتم هر سال برام یلدایی میآورد به چه کارم میومد الان مادر شوهرم ندارم البته

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر میکردم همه دارن این رسم و کجایی هستین شما؟میتونی اگه بخاطر موضوع دور همی میگی نامزدت و اون شب ...

انقد دوست داشتم بیان ولی مامانم اینکارو نمیکنه ک دعوتشون کنه 

تازه کیکم درست میکردم هنرامو ببینن حظ کنن😂

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

ماهم نداریم کرمانشاه

رسم دیگه ای به جاش ندارین؟مثلا یه ماه دیگه برای عروس وسیله ببرن؟

ما مازندران رسم یلدا رو داریم اما قبلا رسم های دیگه بر اساس ماه های طبری داشتیم مثل تیر ماه سیزده شو 

در تاریخ، «تیرماه سیزه شو» را سالروز حماسه تعیین مرز ایران با تیر رها شده از کمان آرش می‌دانند و این آئین کهن به ثبت ملی نیز رسیده است.

نکته حائز اهمیت این که به دلیل محاسبه نکردن روز‌های کبیسه پس از ساسانیان، هنگامه این جشن از تیرماه به میانه آبان ماه جابه‌جا شده است.البته درباره تاریخچه جشن تیرگان روایات مختلفی وجود دارد که برخی پیروزی کاوه بر ضحاک و برخی جشن مهرگان را مبنای جشن می‌دانند و برخی دیگر معتقدند که جشن تیرماه سیزده شو از کهن‌ترین جشن ایرانیان و مردم مازندران است.

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من هفت هشت سال پیش نامزدی کردم یادمه اون زمان هم اینجا کسی نمیگفت رسم یلدایی داریم حس میکنم جدیده

نه عزیز جدید نیست من اطرافیانم که بالای چهل ساله ازدواج کردن هم رسمشو داشتن