2777
2789
خارجی بود ؟

ترکی هست 

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

دیشب ی فیلم ترسناک دیدم ب شدت ترسناک راجب ی روستا بود ک همه ساکنانش جن بودن

چی بود ساخت چه کشوری؟ 

چون من بغیر کره ، آمریکا، استرالیا ژانر وحشت کشورهای دیگه رو نمیبینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بود ساخت چه کشوری؟ چون من بغیر کره ، آمریکا، استرالیا ژانر وحشت کشورهای دیگه رو نمیبینم

روستای گمشده ساخت ترکیه 

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

بپرس گلم

مرسی من اصولا اصلا تو زندگیم فیلم خارجی نمیبینم فیلم ترسناک که اصلا و عمرا بخاطر حال خراب و تپش قلبم. ولی چند روز پیش اتفاقی همینطوری شبکه رد میکردم. یک فیلم با هزار حال بد دیدم بیزحمت بگو اسمش چیه چون تو ذهنم میمونه باید سرچ کنم برای خودم حلش کنم نمی‌دونم چطوری بهت بگم ولی اسمشو نمیدونم. یک خونه اجاره ای بود زیرزمین یک زن ترسناک بود لخت بود میخواست همه بچش بشن دوتا آقا رو کشت آخرش دختره خودش رو نجات داد

من حافظم تازه ضعیف شده وگرنه هر فیلمی رو که کمی توضیح بدین دقیقا میگم کدوم فیلم بوده.زنه سالها زندان ...

عه بگو من خیلی نفهمیدم راستش بچه شیر میدم می نخواستم عمیق ببینم

عه بگو من خیلی نفهمیدم راستش بچه شیر میدم می نخواستم عمیق ببینم

بچه شیر میدی اصلا فیلمهای اینجوری نگاه نکن گلم

کلا فیلمهای دلهره اور، ترسناک، جنایی

تو شیرت تاثیر داره استرس، ترس

کلا فراموش کن بیخیالش😉😊

بچه شیر میدی اصلا فیلمهای اینجوری نگاه نکن گلمکلا فیلمهای دلهره اور، ترسناک، جناییتو شیرت تاثیر داره ...

درست میگی آره کلا اولین بارم بود اصلا اون به کنار روحیه و اعصابم داغونه اتفاقی دیدم از ذهنم چند روزه نمیره  

درست میگی آره کلا اولین بارم بود اصلا اون به کنار روحیه و اعصابم داغونه اتفاقی دیدم از ذهنم چند روزه ...

پس خیلی حساسی گلم یا چون فیلم ترسناک ندیدی برات غیرقابل هضم بوده، تو ذهنت مونده انگار هک شده آزارت میده نمیتونی فراموشش کنی وقتی زیاد فیلم ترسناک ببینی برات خیلی پیش پا افتاده و عادی میشه و دیگه برات عجیب و غریب نیست  مثلا برای من مثل یه فیلم معمولی بود فیلمهای خیلی بدتر هست که ممنوع هم هستن در دنیا.

پس خیلی حساسی گلم یا چون فیلم ترسناک ندیدی برات غیرقابل هضم بوده، تو ذهنت مونده انگار هک شده آزارت م ...

باور کن با سریال های معمولی هم گریه میکنم با تموم شدن خیلی هاشون غمگین عمیق. من خیلی داغونم