2777
2789
منم اینطوریم دلیلش و توضیح میدید

دلیل علمیش رو میتونی سرچ کنی با جزییات بخونی ولی در این حد بگم که ماه کامل روی جذر و مد دریا تاثیر میذاره. بدن انسان هم بخش زیادیش از آب تشکیل شده. بنابراین اثر مشابهی روی انسان هم میذاره و خلقیاتش رو تغییر میده. همون طور که جذر و مد باعث میشه محتویات زیر دریا بیاد بالا ، این تغییر خلق و خو برای انسان هم باعث میشه اون نیمه پنهانش بیاد بالا... توی این دوره بهتره به خودمون اجازه بدیم با گریه و تخلیه انرژی سالم به تعادل برسیم. بهتره احوالات این دوره رو یادمون بمونه تا وقتی بهتر شدیم رو خودمون کار کنیم. توی ماه کامل مدیتیشن کردن ، خوردن آب زیاد، خوردن غذای سالم مخصوصا سبزیجات ، شکرگزاری ، رفتن به طبیعت می‌تونه موثر باشه روی راحت گذروندن این دوره

منم از دیروز تا حالا یجوری ام الان داشتم به خودم میگفتم چرا اینطوری شدی

به خودتون یادآور بشید که این دوره گذراست و خودتون و حال بدتونو درک کنید و در آغوش بکشید 🫂 هیچ اشکالی نداره اگر این احوال رو دارید. مثل یک مادر مهربون باشید با خودتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.