2777
2789

نمیدونم الان خوابم یا بیدارم ولی میدونم منم جز زنایی شدم م بیام تاپیک خیانت بزنم

اونم چه شوهری ،،شوهری که انقدر قربون صدقه ام میرفت ک حالم بهم میخورد،شوهری که موقع پریودیا و مریضیام میشت بالا سرم گریه میکرد و عین پروانه دورم میچرخید شوهری ک هزار تومن تو کارتش بود من خبر داشتم و کارتا تمام دست من بود شوهری که هرگز محدودم نکرد درس خواستم بخونم حمایت کرد ارایشگری خواستم برم حمایت کرد شوهری ک هر وقت چیزی ازش خواستم اگه یکی خواستم دوتا خرید شوهری که بخاطر بی احترامی خانوادش بهم دوسال باهاشون قهر کرد حالا بیاین چت هاشو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنابراین بهش فرصت بده جبران کنه

چتاشم نذار اینجا اگه قصد پربازدید شدن نداری

خیلیا خیانت دیدن و نشستن

فقط اونجاها که آبروشو می‌بری دیگه نمی‌تونی از خوبیاش بگی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بهش گفتی

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید

اه بابا کاش اینا رو اینجا ننویسید حداقل حالمون از زندگیمون بهم نخوره شک به دل خیلی هامون که شوهرمون اینطوری دوستمون داره نیفته .... 

چه لزومی داره وقتی خیانت می‌بینید میاید از خوبی های گذشتش میگید ؟ 

چه سودی داره مسموم کردن ذهن خانما؟ 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣