2777
2789
عنوان

معلمم میشید اینجور باشید

290 بازدید | 20 پست

معلم کلاس اول دخترم  هیچ تکلیفی برا تو خونشون نمیگه   برنامه ریزی میکنه همش تو مدرسس کاملا قدرت مدیریت داره  تشویق و تنبه به جا انجام میده هم صلابت داره و جدیه هم گاهی نرمش به خرج میده 

اونجور نیست هی قربون صدقه بره  

کاملا جدی بابچه ها صحبت میکنه ورک بدون ایجاد استرس و تشویش درشون  و  محبت و تشویقشونم به جا بچه هاعاشقشن  

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بچه ای قوانین کلاسو زیر پا بزاره  باکار خدایی کنه به نحو ملایم تنبیه میکنه  مثلا از کشیدنش نقاشی یه جلسه محروم یا از یازیایی که باهاشون انجام میده یه جلسه محروم  

من یادمه کلاس پنجم بودیم بخاطر اینکه یه سری تنبل بودن کل کلاس رو تنبیه کرد با مشق فراوون و کاردستی تو یه نصف روز... تا آخر شب داشتم می‌نوشتم دستم بی حس شده بود.با اینکه من شاگرد اول بودم نمیدونم چرا باید بخاطر بقیه تنبیه میشدم

واقعا واقعا  از دلو جون مایه میزاره روز اول گفت من یه معلمم   صرفا نقش یک مادر مهربانو  ایفا نمیکنم  وظیفه کودکانتونو مستقلو محکم تربیت کنم 

معلمشون سابقه تدریس داره؟یه بنده خدایی امسال سال اول تدریسشه علاوه بر اینکه با بچه ها خیلی مهربونه ب ...

حدود سیو پنج سالشه  اره  سال اولش نیست

آره  بعضی معلما نوری آن در تاریکی

دبیر تاریخ ما هم همینجوری عست 

با درک  و خیلی با اقتدار

به وقتش مهربون  و بعضی وقتا سخت گیر بسیار بسیار با سواد و فرهیخته 

با اینکه ته تهش 30 سالش باشه 

خیلی حس مادرانه ای نسبت به دانش آموزان داره ..

متاسفانه من از  معلم دوره ابتدایی شانس نیاوردم

همشون انگار از تیمارستان فرار کرده بودن

امروز جانی ام کاملا دپ                

من یادمه کلاس پنجم بودیم بخاطر اینکه یه سری تنبل بودن کل کلاس رو تنبیه کرد با مشق فراوون و کاردستی ت ...

ازاین معلما زیا  بود بدبختانه

آره بعضی معلما نوری آن در تاریکیدبیر تاریخ ما هم همینجوری عست با درک و خیلی با اقتداربه وقتش مهربو ...

خدا خیر بده هر معلمی که خوبه چون واقعا نقش اساسیدر روح وروان و اینده بچه دارن

یه سال پسر منم همچین معلمی داشت میگفت تو کلاس بشینید مشق بنویسید خودشم یا با معلم های دیگه حرف میزد ...

این تمام لحظه ها حتا زنگای تفریح درگیرشونه 

فکرکنم بیشتر از اینش خوشت اومد که تکلیف نمیاره خونه و راحتی و مجبور نیستی بشینی با بچه سر درس و مشق😁

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔