2777
2789
عنوان

خواهرم دیروز خودکشی کرد

328 بازدید | 17 پست

اما الان حالش خیلی بده

چیزیش نشده ولی. نمیدونم چیکار کنم.

آجیم افسردگی داشت و قرص اسنترا  مصرف میکرد، همونا رو ۷ تا باهم خورده بود دیروز.

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

💔

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشه ؟

14. بخاطر خانوادم خودکشی کرد حق داشت. همش تقصیر اونا بود تا زنده ام نمیبخشمشون . نمیدونی چه استرسی کشیدم. تنها کسی که تو زندگیم دارم اجیمه اون بره منم باید بمیرم

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

دیروزم پسر همسایمون ۱۵ساله خودشو از پشت بوم ۶طبقه پرت کرد پایین😭😭😭افسردگی جدی بگیرید گناه دارن رو مخشون نرید

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
14. بخاطر خانوادم خودکشی کرد حق داشت. همش تقصیر اونا بود تا زنده ام نمیبخشمشون . نمیدونی چه استرسی ک ...

همش تقصیر خانواده هاست اصلا نسل جدید درک نمیکنن 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
دیروزم پسر همسایمون ۱۵ساله خودشو از پشت بوم ۶طبقه پرت کرد پایین😭😭😭افسردگی جدی بگیرید گناه دارن رو ...

بخدا من کاری باهاش ندارم . باهاش خوبم بابام خیلی بیشعوره اذیتش میکنه

تازه به خودکشی وادارشم کرد گف جرعتشو نداری جرعت داری خودکشی کن ببینیم

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

14. بخاطر خانوادم خودکشی کرد حق داشت. همش تقصیر اونا بود تا زنده ام نمیبخشمشون . نمیدونی چه استرسی ک ...

خودت چند سالته؟ 

چیکار میکنن خانوادت؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بخدا من کاری باهاش ندارم . باهاش خوبم بابام خیلی بیشعوره اذیتش میکنهتازه به خودکشی وادارشم کرد گف جر ...

الهی بگیرم براش😭😭😭. دختر چقد بدبخته. بعضیا لیاقت دختر ندارن