2777
2789

عقدی هستم باهم دعوا کردیم بعد سرد شدیم 

منو بلاک کرد کرد . خیلیم مغروره 

هی دلم تنگ میشه میخوام با خط دیگ زنگ بزنم یا ب خانوادش زنگ بزنم هی هر لحظه دارم بهش فکر میکنم بخدا از درسامم موندم دارم خودمو بدبخت میکنم 

کمی نسبت بهش بی تفاوت شدم ولی دلم میخواد این عشق و از قلبم بکنم خیلی بی تفاوت و بی حس کنارش زندگی کنم 

فقط امید بدین حرف های نا امید کننده. خیانت و... نزنید 

من حتی افسردگی هم دارم و بشدت دختر استرسم خیلی عم وسواس فکری دارم 

روز ب روزن افسردگی بیشتر میشه حتی بعضی وقتا 3 روز میشه موهام و شونه نمیزنم چندین ماه میشه یهو از اتاقم بیرون نمیرم 

حالم خیییییلی بده هیچکس درکم نمیکنه😭😭😭

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا دعوا کردید؟ سر چی بود؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

توروخدا فقط زخم زبون و تیکه نندازید 

حالم بدتر میشه😭😭😭

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

عزیزم شما هفده سالته و عقدی؟؟؟؟؟

خب معلومه ازدواج تو این سن تهش همین میشه!

شوهرت چند سالشه؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگه میخوای باهاش زندگی کنی بفکر اینکه علاقت کم بشه نباش 

چند سال اول زندگی همینجوریه تا اخلاقاتون ب دست همدیگه بیاد بفکر این باش اشتی کنی و قلقش دستت بیاد 

یه روز خوب میاد❤️

دیگه چجور زخم زبان نزنیم

اگه کمک میخوای  باید به خودت بیای، 

سنت کمه

بدون عشق ب خودت و افسردگی زندگی مشترک رو شروع کردی

ایشون هم حمایتگر و مدبر نیست 

بلوغ فکری هم نداره .

اگه هم دوست داری این وضعیت ادامه پیدا کنه هیچ ، البته بدتر میشه بعد از ازدواج ۴۰ درصد بدتر میشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

خب عزیزم چی بهت بگیم؟

۱۷ سالته معلومه هنوز بالغ نشدی که بخای به ازدواج فکر کنی😑

همه هفت میلیارد ادم رو کره زمین اینو میدونن که ازدواج برای دخترا زیر ۲۳ سال اشتباهه

چیزی که اشتباهه اشتباهه کاریشم نمیشه کرد

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌