2777
2789
عنوان

یه خواب عجیب دیدم بیاین

61 بازدید | 8 پست

خواب دیدم مادر بزرگ همسرم ک پنج سال پیش فوت شد یه نوزاد داد بغلم انگار میدونستم بچه خودمه

کسی تعبیرش بلده

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸

اگر در خواب دیدید که مرده به شما بچه داد معنی خواب این است که مشکلات شما حل می شود و روزی شما زیاد می شود.به عبارتی معنی این خواب حاجت روایی است و برای هر کسی معنی خاص خود را دارد.

اگر بیکار این خواب را ببیند به زودی به سر کار می رود.برای زندانی آزادی و برای بیمار شفا است.

برای مسافر بازگشت به وطن و برای مستاجر خرید خانه است.

کسی تعبیر بلده نیاز فوری دارم

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر در خواب دیدید که مرده به شما بچه داد معنی خواب این است که مشکلات شما حل می شود و روزی شما زیاد م ...

چه کامل 

ممنونم عزیزم

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
توخواب مرده هرچی بهت بده خوبهولی اگه چیزی ازت بگیره بدهتعبیر خواب به نظر من خوش یوم هست

عزیزم تعبیر بلدی ؟

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

تاحدودی

درخواست میدم