2777
2789
خوشش میاد .بهت پیشنهاد میده ولی الان نه .سه ماه دیگه .سه ماه یا سه هفته .پسر پولدار و خوشگله مگه نه؟

آره 

ولی تو که تازه گفتی بدردت نمیخوره عاشق یکی دیگه😕😕

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال منم میتونی بگی؟ازم چه حسی میگیری؟

من حس شیشمی نیستم

اما

لاغری

قد بلندی یا متوسط به بلند

موهات لخت و کم پشت و بلنده

تنهایی ینی دوس پسر نداری

باهوشی

و غیرقابل پیشبینی

اصولاً منطقی

آره ولی تو که تازه گفتی بدردت نمیخوره عاشق یکی دیگه😕😕

اون رو ولش کن بابا .

تو بخت و اقبالت بلنده .یکی ازون بهتر میاد تو زندگیت.

این یکی خوشکل و پولداره .وکیلم نیست .توی شرکت کارمیکنه .خوشتیپه و کت و شلواری . 

ولی رشته ام یه چیز دیگه است زیرشاخه های انسانی هست .

نگاه  من گفتم پشت نشین چون خودتان دوست داری حسم میگه بشی مثل معلم ها که یک چیزی رو توضیح میدن و چند نفر گوش میدن تو همچنین  حسی رو بهم میدی نگفتم که صد درصد معلمی مثال زدم 

اون رو ولش کن بابا .تو بخت و اقبالت بلنده .یکی ازون بهتر میاد تو زندگیت.این یکی خوشکل و پولداره .وکی ...

من ولی دارم در مورد اون میپرسم 😭

اون رو ولش کن بابا .تو بخت و اقبالت بلنده .یکی ازون بهتر میاد تو زندگیت.این یکی خوشکل و پولداره .وکی ...

مهندس یا حسابدار .حقوقشم خیلی خوبه.چندتا هم خونه و زمین داره .از طریق یکی از دوستات باهاش آشنا میشی . ازفامیل دوستته.

منو هم بگو لطفاازم خوشش میاد؟دوسم داره؟بهم پیشنهاد رابطه میده؟اگه آره کی؟🙁🙁

زیاد بهش فکر نکن بزار راحت باشه و انتخاب کنه اینطوری داری دورش می‌کنی  بله ازت خوشش میاد

زیاد بهش فکر نکن بزار راحت باشه و انتخاب کنه اینطوری داری دورش می‌کنی بله ازت خوشش میاد

کس دیگه ای رو دوست داره؟

پارتنر داره؟

کس دیگه ای رو دوست داره؟پارتنر داره؟

گفتم که زیاد بهش فکر کنی اون رو از خودتت دور می‌کنی  نه دوست داشتی که به ازدواج فکر کنه و فعلآ شما توی ذهنشی نه نداره 

تو هر چی به افکار منفیت بیشتر پرورش بدی بیشتر میشه خودتت رو اذیت نکن ذهنت رو آروم کن