2777
2789
عنوان

اگه تو جمعی باشین و شوهرتون ی حرکت اشتباه انجام بده جلو همه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 44 پست

اینطور که معلومه عمدا گفته دنبال دعوا بوده کلا

من بودم یه عذر خواهی از جمع میکردم میزدم بیرون اسنپ می‌گرفتم برمیگشتم خونه 

ولی اگر اون موقع بود که بچه نداشتم میرفتم خونه بابام تا بیاد بیوفته به گوه خوردن ولی شرایط جوریه که مجبورم فقط بی محلی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندروزبعدددد،وقتی حالش عالیه،بهش میگم درشانت نبوداین رفتار،واقعاشوکه شدم،بعیدبودفدات شم همچین حرکتی بزنی.این تجربه ۱۳سال متاهلی هست.وخیلی واسه من جواب میده این مدل برخورد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
چندروزبعدددد،وقتی حالش عالیه،بهش میگم درشانت نبوداین رفتار،واقعاشوکه شدم،بعیدبودفدات شم همچین حرکتی ...

همین شماها هستین اینقدر مردها رو پرو کردین این قضیه برعکس بشه اون مرد زن وپاره میکنه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اون طرف خییییلی بیشعور بوده شماطرف مردی واقعا!!!! تعجبه به خدا هرررررررادمی باشه دهن اش ومیبنده جلوج ...

نه من طرف مرد نیستم ولی اشتباه اول رو خانم انجام داده 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

خب پیامکتون هم خیلی بد بوده ، هم بد موقع 

وقتی میگن یکم سیاست زنانه یاد بگیرید و هنر زن بودن بیاموزید یه عده میریزن سر آدم که چه نیازی هست و فلان 

یه خانم با سیاست میاد خونه و با آرامش صحبت می‌کنه و کاری می‌کنه که طرف ازش عذر خواهی کنه

مردا شدیداً از تهدید متنفرن چون باعث میشه حس ضعف کنن

واین رفتار همسرتون تقریبا طبیعی هست

البته مودبانه اش این بود که تو خونه بهتون می‌گفت ولی وقتی شما صبر نکردید برید خونه بعد صحبت کنید ، ایشون هم مثل شما صبر نکرده

الهم عجل لولیک الفرج
همین شماها هستین اینقدر مردها رو پرو کردین این قضیه برعکس بشه اون مرد زن وپاره میکنه

نظرتون قابل احترامه.انسان ممکن الخطاست.خب طرف من این مدلیه.نتیجه اش اینه تابه حال کتک نخوردم،کمترازگل هم صدام نکرده درجمع وخلوت

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

خب راست میگه، والا( بار آخرت باشه اینکارو میکنی وگرنه....  )  رو ما فقط با بچه هامون میگیم نه یه مرد گنده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
نظرتون قابل احترامه.انسان ممکن الخطاست.خب طرف من این مدلیه.نتیجه اش اینه تابه حال کتک نخوردم،کمترازگ ...

نه توروخدا بیاکتک هم باسیاست حل کنیم!!!!! مردی که عقل داشته باشه کاری نمیکنه زنش توخلوت مثل بچه هانصیحتش کنه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اگر دقت کنید می‌بینید که نوشتن اول همسرشون حرکت ناجوری در جمع انجام دادن پس این آقا هیچ ابایی نداشته 

پس باید می‌فهمید که همسرش امکان داره همچین حرکتی بزنه و تو جمع کوچکش کنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نمونه یک زن ستیز

وقتی یکی یه راهنمایی درست می‌کنه میشه زن ستیز

ولی بقیه میگن طلاق بگیر، قهر کن و فلان خیلی عاقل ان 

والا معلومه با همچین توصیه هایی زندگی کنی چی میشه

ما در قبال حرفامون مسئولیم 

حق الماس گردنمون میشه

پس بهتره فکر کنیم و درست راهنمایی کنیم و درست حرف بزنیم

الهم عجل لولیک الفرج