2777
2789
عنوان

اگر خانواده دختر شرط بذارن برای خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 52 پست

خب شاید واقعا در توانش نیست 

الان با این وضع و اوضاع زندگی بنظرم ببینید طرف انسانه یا ن طلا و این چیزا مهمه ولی ن ب اندازه انسانیت 

الان تو همین سایت مشکلات خانوما رو بخون،یا شوهره خیانت می‌کنه یا دست بزن داره یا وابسته خانوادشه و .....

اینا مهمتر از مادیاته 

اگر خودت دلت باهاش نیست هم که رک و راست بگو ک بدونه و بره دنبال زندگیش 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 

عاشق بودن و تلاش کردن یعنی سعیشو میکنه دیگه بدبخت گرونی دستش نیست که بتونه توقعات شمارا همشو انجام بده‌. به خاطر وضع مالی بد یا دوستش نداشتن جواب رد بهش بده اما اگر نداره بنده خدا عشقشو زیر سوال نبر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به خونه ی خودش ندارها منی که تو خونه خودم هرجور طلا داشتم مگه خونه شوهر دارم پس شاید این میخواد ...

خوب این دیگه به آقا پسر مربوطه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بمیرم براش بیچاره رو💔

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
ربطی به خونه ی خودش ندارها منی که تو خونه خودم هرجور طلا داشتم مگه خونه شوهر دارم پس شاید این میخواد ...

شما درست میگید اما این تصور اشتباهه که فکر کنید شوهر قراره تمام نداشته ها و حسرت ها رو پر کنه. من خودم یه دختر مجردم و 300تومن طلا دارم از خاستگارم هم انتظار طلای آنچنانی ندارم بیشتر اخلاق و رفتار و مرد زندگی بودنش مهمه نه چند تیکه فلز. 

اگه بگم شناسایی میشم

😐

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم