2777
2789

مهم نیس کجا رفته چیکار کرده پشیمونه یا نیس به تخمم حسابش میکنم ، چرا لاید شان امو پایین بیارم برا کسی که یه سال ولم کرده و اومده فک کرده اینقدرخرم دوباره به پاش میشینم کمی بشین به حال خودت فک کن

به خاطر چی رفته بود.حالا برگشته رفته دورشون زده آمده مثل تو پیدانکرده

چون فرهنگ من مثل فرهنگ دخترای اونا نبود ول کرد 

مثلا منو با زن پسر خالش با دختر عمش مقایسه میکرد و میگفت تو چرا مثل اونا نیستی 

من سر این حرفا حالم ازش بهم می‌خورد اون موقع هم جوابم بهش مثبت نبود اما اون زود تر از من تموم کرد

حالا اومده میگه من تحث تاثیر فامیل بودم اشتباه کردم تو خوبی مشکل از اونا بود وقتی از اون جمع اومدم بیرون تازه دوزاریم افتاد

هزار بار گفته پشیمونه و اشتباه کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خاطر چی رفته بود.حالا برگشته رفته دورشون زده آمده مثل تو پیدانکرده

سر اینکه من سر سنگین و باوقارم ول کرد چون با فامیلا خیلی ارتباط دارن و همش میگفت زن من مثل اونا نباشه آبروم میره در این حد تباه بودا ینی😑

حالا دقیقا برعکس حرفای پارسال و داره میگه 

میگه اونا جلفن من عقلم نرسید 

اصلا حس خوبی ندارم راستش نسبت به این قضیه سرد باش باهاش

سردم همون 

و اصلا روی خوش نشون ندادم بهش

ولی دیکه باید تصمیم بگیرم که به خاطر رفتار قبل رد کنم یا به خاطر اعتراف الانش بهش فرصت بدم 

بگو خیلی جدی ای بیا رابطمونو رسمی کنیم اونموقع دوباره به تنظیمات کارخانه برمیگرده ول می‌کنه می‌ره😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مال من بعد داشت میشد ۴ سال برگشت 

همون ادمی هست که بود دریغ از یه ذره تغییر مثبت 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
میگه تو این یه سال از فکرم بیرون نرفتی همش چشمم دنبال توعه دست خودم نیس

چرت میگه باور نکن ، ساده تر تو پیدا نکرده ،اگه واقعا میخواستت نمی‌رفت 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

من قبلا توی شرایط تو بودم. ببین طرف اگه عشقته و واقعا از ته دل عاشقشی، بهش این فرصت رو بده ولی این بار با آگاهی بیشتر و گذاشتن حد و مرز. چون عشق چیزی نیست که بعدا بتونی همین حس رو با یکی دیگه تجربه کنی.اشتباه منو تکرار نکن(من بهش فرصت ندادم و الان پشیمانم)‌ . اما اگه از ته دل عاشقش نیستی، ولش کن بره به جهنم. اون نه، یکی بهتر میاد توی زندگیت. اول ببین چقدر از قلبت مال اونه بعد تصمیم درست رو بگیر براساس اون.

سر اینکه من سر سنگین و باوقارم ول کرد چون با فامیلا خیلی ارتباط دارن و همش میگفت زن من مثل اونا نباش ...

وای نه پس تورو خدا هیچ وقت به این برنگرد 

این دیگه چه طرز فکریه 

تو این مورد شاید عقلش اومده سرجاش 

بعدها تو موارد دیگه تو رو با بقیه مقایسه میکنه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
چون وقتی خودش کات کرده دیگه روش نمیشد برگرده و داشته فکر میکرده منتظر بوده ببینه احساسش واقعیه یا نه ...

اگه دوست داری باور کنی خب باور کن و بهش برگرد دیگه چرا از بقیه نظر میخوای ، ولی اینو بدون که مردا زبون بازای خیلی خوبی هستن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.