2777
2789
عنوان

یه مدل بیماری هم بینِ بعضیا هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست

دیدم

حس می کنم میخوان ثابت کنن که به خاطر تو نیست که دارن میرن‌ برای همین یکم وقت کشی می کنن  

شبیه این حالتی هست که مثلا میخوای بری ظرف بشوری، بعد همون لحظه مامانت بگه ای کاش این ظرفا رو بشوری. بعد دیگه عمرا بری😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عین این بیماری رو زختر سه ساله من داره،من ۱۲شب میخوابم ۷صبح بیدار میشم ،یعنی خدانکنه در طول روز بخوام سرمو بزارم رو بالش تا چشمام بخواد بسته شه دو جفت دست تپل میفته رو صورتم اصلا نمیدونم این بشر چرا دوست نداره من پنج دقیقه بخوابم ،الان نیم ساعته دراز کشیدم اقلا کاریم نداره و داره کارتن میبینه ولی تا بخوام چشمامو ببندم میاد واقعا چرااااااا

دقییییقا حالا یساعت منتظری این برهدنده عقب میگیری پارک کنی زرتی یکی میپره تو جا پارک 😐

من هیچوقت پارک دوبل نمیکنم چون همیشه یکی از پشت میچسبونه دیگه نمیره عقب

فقط اولین جایی که پیدا کردی ماشینو بچپون یکم جلو عقب کن درست میشه

یبار با شوهرم بودیم.جا پارک نبود.با هزار بدبختی یه جا پارک پیدا کردیم.شوهرم داشت دنده عقب میرفت پارک کنه یهو یکی اومد پارک کرد.شوهرم باهاش صحبت کرد بحث و‌دعوا کردن خلاصه آقا رفت.هنوز شوهرم سوار ماشین شد که دوباره دنده عقب بره پارک کنه یه ماشین دیگه اومد پارک کرد😭شوهرمم قهر کرد گفت نمیخواد اینجا پارک کنیم، بریم🤣