2777
2789

من روانشناسی میخونم خودش یکی از مدیریت ها 

بعد هی میگه شما درساتون خوندنیه راحته ما ریاضی اقتصاد داریم سخته چیکارش کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم تحصیلات دانشگاهی رشته مدیریت رو دارم و هم روانشناسی

درست میگه مدیریت سخت تره ولی حق نداره با حرفش شما رو اذیت کنه یه بار دیگه تکرار کرد بگو اوکی بسه دیگه نگو😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
روانشناسی خب قبولیش سخته خوندنش اسونه مدیریت قبولیش اسونه درسا سخته خصوصا برای بچه هایی که انسانی خو ...

نه والا ما همزمان داریم فلسفه و امار و جامعه شماسی و پزشکی و روانشناسی میخونیم کجاش اسونه.

من میگم همه رشته ها چالش ها مخصوص خودشونو دادن ولی اینجوری هی میگه خوشبحالت اسونه درسات 

منم همینطور بودم 

دوستم‌طراحی دوخت بود من پرستاری میگفت رشته من سخته ما همزمان سه تا درس تخصصی و عمومی و اختصاصی داریم! 

در حالیکه رشته اون بدون کنکور بود و دانشگاه علمی کاربردی رشته من با کنکور دانشگاه دولتی! 

یه بار جوابشو دادم و کات کردم تا بفهمه تحقیرکردن و عقده ای بودن یعنی چی  

منم همینطور بودم دوستم‌طراحی دوخت بود من پرستاری میگفت رشته من سخته ما همزمان سه تا درس تخصصی و عموم ...

خیلی بیشعورن این ادما بخدا 

هر رشته و شغلی چالش های مخصوص خودشو داره نباید بقیه ازار داد 

خیلی بیشعورن این ادما بخدا هر رشته و شغلی چالش های مخصوص خودشو داره نباید بقیه ازار داد

اره 

منم قبول داشتم‌ رشته اونم بلخره سختی خودشو داره ولی اون میگفت فقط رشته من سخته! 

حسادت و عقده اینکارو میکنه 

یه بار جواب دوستتو بده باید بفهمه درست حرف بزنه