2777
2789

وقتی پختم مامان اینا خوردن برای بابامم بردم اولین بارم بود

زد تو ذوقم😐

گفت این چیه دیگه !چرا رنگش انقدر تیره 

گفتم حالا یه کوچولو بخور 

اندازه سر سوزن برداشته گذاشته دهنش مزه مزه کرد 

گفت اینا چیه درست میکنی 

من نمیخام 

تعریف نمیکنم خدایی انقد خوشمزه شده بود که خالمم مهمون بود چند تیکه همه باهم با چایی خوردیم 

اون یه تیکه رو گذاشتم برای بابام 

واقعا که 

حالا حق میدم به مامانم ذوق آشپزی و زندگی نداشته باشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید علاقه اش کیک و بیسکویت اینجور چیزا نباشه

عاشق چیزای شیرینه 

فقط خواست حال منو بگیره

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
به دل نگیر

اولین بارم بود 

انقدر ذوقم کور شد دیگه دلم نخواست درست کنم

متاسفانه اکثر آقایون همینجورین و بیشتر به فکر تعداد تخم مرغ و روغن مصرف شده هستن تا ذوق طرف به دل نگ ...

افرررین بهم گفت اینارو باچی درست کردی 😐دوبار پرسید

مامان منم اینجوریه عروسمون درست میکنه کلی تعریف میکنه من درست میکنم هرسری ناراحتم میکنه 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤