در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا قصدی نداشتم همین جوری نوشتم دیدم بقیه هم گفتن مال شوهراشونو بعد خواستم پاک کنم چون از زمانش گذشته بود پستم همون جا موند. نادیده بگیرین. با عرض معذرت.
با این شرایط ممنوعیت واردات خودرو توقع داری مردم چی بخرن؟خودتون میدونید همین ماشین های چینی الان کمت ...
مسخره نمیکنم
ولی کسی میتونه کلاس بذاره که ماشین خارجی کره ای و ژاپنی داشته باشه حداقل
هیوندا، کیا، سوزوکی و... کنار برن که ماشین چینی ها خودنمایی کنن؟!
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
اسی میشه تاپیک رو قفل کنی؟ من نمیتونم پستم رو حذف کنم نمیخوام کسی از حرفم بد برداشت کنه. قصد بدی نداشتم. ممنون میشم تاپیکو ببندی یا بگی برات گزارش بزنن بترکه.