2777
2789
عنوان

مدل ماشین تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 101 پست
اخه خوبه ماشین چینی هم هست و این همه کلاس میذارن🤭😂

با این شرایط ممنوعیت واردات خودرو توقع داری مردم چی بخرن؟خودتون میدونید همین ماشین های چینی الان کمترینشون۲میلیارده

پول کمی هم نیست

پس هموطنت رو مسخره نکن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه شما پولدااار

واقعا قصدی نداشتم همین جوری نوشتم دیدم بقیه هم گفتن مال شوهراشونو بعد خواستم پاک کنم چون از زمانش گذشته بود پستم همون جا موند. نادیده بگیرین. با عرض معذرت.

با این شرایط ممنوعیت واردات خودرو توقع داری مردم چی بخرن؟خودتون میدونید همین ماشین های چینی الان کمت ...

مسخره نمیکنم

ولی کسی میتونه کلاس بذاره که ماشین خارجی کره ای و ژاپنی داشته باشه حداقل

هیوندا، کیا، سوزوکی و... کنار برن که ماشین چینی ها خودنمایی کنن؟! 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مسخره نمیکنمولی کسی میتونه کلاس بذاره که ماشین خارجی کره ای و ژاپنی داشته باشه حداقلهیوندا، کیا، سوز ...

اون بنده خدا کجا کلاس گذاشت و خودنمایی کرد؟ خودت اسم ماشین پرسیدی اونم اسم ماشین خودشو شوهرشو گفت

مگه شوهر یه ادم غریبه ست؟؟ تو یه خانواده هستن هر دو از اون ماشین استفاده میکنن

چقد همه چی رو سخت میگیرید…….

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
😂😂😂شغلتون چیه پولدار نی نی سایت شناسایی شد

در آمدم ماشین

پولدار کجا بود بابا تو این گرونی😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اسی میشه تاپیک رو قفل کنی؟ من نمیتونم پستم رو حذف کنم نمیخوام کسی از حرفم بد برداشت کنه. قصد بدی نداشتم. ممنون میشم تاپیکو ببندی یا بگی برات گزارش بزنن بترکه.

اون بنده خدا کجا کلاس گذاشت و خودنمایی کرد؟ خودت اسم ماشین پرسیدی اونم اسم ماشین خودشو شوهرشو گفتمگه ...

ممنون که درک میکنی عزیزم. من واقعا منظوری نداشتم. والا به قول استارتر ماشین چینی هم خودنمایی به حساب نمیاد نمیدونم چرا سوءتفاهم شد.

ممنون که درک میکنی عزیزم. من واقعا منظوری نداشتم. والا به قول استارتر ماشین چینی هم خودنمایی به حساب ...

خواهش میکنم عزیزم

ماهم تا چند ماه پیش به قول دوستان ماشین چینی داشتیم مغزمون به فنا رفت از بس هر کی مارو میدید میگفت ماشین چینی فلانه این جوریه اون جوریه

نمیدونم مردم چرا فکر میکنن کسی قصد کلاس گذاشتن داره؟ با بودجه ی ۲،۳تومن دیگه بهتر از ماشین چینی نمیشه چیز خاصی خرید

خواهش میکنم عزیزمماهم تا چند ماه پیش به قول دوستان ماشین چینی داشتیم مغزمون به فنا رفت از بس هر کی م ...

بله درسته حق با شماست. با همین پول اگه وضع کشورمون این نبود میشد بهترین ماشین ها رو سوار شد. الانم که دیگه ماشین چینی همه جا ریخته.

بله درسته حق با شماست. با همین پول اگه وضع کشورمون این نبود میشد بهترین ماشین ها رو سوار شد. الانم ک ...

بله درسته👌🏻