2777
2789

هرموقع انلاین یچیزی میخرم میگم کاش حضوری میگرفتم شایدبهترپیدامیکردم ازنزدیک میدیدم بعدحضوری میخرم میرم میبینم انلاین نصف اون قیمت بوددیروز یه فلاسک کوچولوبراشیرخشک پسرم گرفتم ۳۵۰اومدم خونه تودیجیکلا دیدم ۱۹۰یعنی نصف اون قیمت تازه ازین مدل دماسنج دارا بودکه اون قسمت دیجیتال دماسنجشم کارنمیکرد 😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرید فقط حضوری

چیزی رو از دس ندادی چون اون ک ارزونتره فیک اون جنسه

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

خب همیشه گرون تراز انلاین الان درست پول زیادی نیست ولی حس میکنم سرم کلاه رفته دوبرابرقیمت پول دادم😂

وقتی لباسی که میاد دستت اونی نیست که میخواستی ارزش نداره ارزونی خودم تا حالا لباس نخریدم ولی خدایی از دیجی کالا وسیله هر چی خریدم باارزش بود