2777
2789

یاد میگیری هممون اینجوری بودیم 

یه تیکه پارچه الکی وردار هعی روش دوخت برو دستت میاد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
یاد میگیری هممون اینجوری بودیم یه تیکه پارچه الکی وردار هعی روش دوخت برو دستت میاد

اره همین کار رو میکنم

لباسا رو فعلا خود استادم میدوزه من فقط برش میزنم

کاش زودتر راه بیفتم

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره همین کار رو میکنملباسا رو فعلا خود استادم میدوزه من فقط برش میزنمکاش زودتر راه بیفتم

نصف لباسارو بنظرم خودت بدوز قشنگم 

چون بعد چند وقت استرس میگیری وقتی خودت میخوای بدوزی 

اخر سر کج میشه میشکافی فدای سرت یه بار دوبار خراب کنی یاد میگیری ولی خودت انجام بده تا دستت بیاد 

من چون رشتم طراحی دوخت بود 16 سالگی برای اولین بار خیاطی کردم همروو کج دوخته بودم 😂 ولی انقد دوختم شکافتم بعد یه سال با سرعت و چشم بسته میدوختم ولی کج نمیشد 

بزار استرست بریزه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نصف لباسارو بنظرم خودت بدوز قشنگم چون بعد چند وقت استرس میگیری وقتی خودت میخوای بدوزی اخر سر کج میشه ...

حیفم میاد خراب شه دوست دارم بپوشمشون، تر و تمیز باشه🤣

باید پارچه های ساده تر بگیرم خودم جدا رو اونا تمرین کنم

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...