2777
2789
عنوان

کسی که جنبه مسافرت دسته جمعی نداره نباید بیاد مسافرت اصلا😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 20 پست

اخ اخ اره 

ماهم رفته بودیم مسافرت دسته جمعی با همکارای شوهرم نامزد یکیشون اولش که کلی باقیافه چسی اومد بعدش باز یکم بهتر شد ولی کلا تو قیافه بود هی ادای باکلاسارو درمیاورد 

اخرشم اومد یکم بازی کرد بعد این عادتداشت همه مردارث با اسم صدا کنه یکی دیگه از خانوما بدش اومد که شوهرشو با اسم صدا کرد یکم اخم کرد این دختره هم رفت اتاق دیگه از اتاق درنیومد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی اگه با آدم پایه بری خیلیییی خوش میگذره 

ما یکبار دیگه با یکی دیگه از همکارای شوهرم و خانومش رفتیم 

تازه اونا ماشین نداشتن اومدن تو ماشین ما با کلی وسایل و جا هم یکم تنگ بود ولی انقدررر خوس گذشت که نگو حتی راه رفت و برگشت هم خوش گذشت بهمون 

ادمای پایه ای هستن... ما هرروز فقط یه وعده غذا میخوردیم دیگه از بس درگیز اینور اونور رفتن بودیم یه ویلاهم گرفتیم اصلا هیچکس گله نکرد 

خوب گیر بدن شما اختیارتون دست خودتونه ، نرید . آدم بره جایی که بهش خوش نگذره ، تازه اذیت هم بشه چه ف ...

عمه شوهرم همش میاد میگه شماها ادم گریزین چند بار اینو گفته بهمون هر یارم رفتیم خیلی اذیت شدیم مثلا در حموم قفل نداشت باز کردن دخترم حمام بود یازده سالش بود اون موقع ،کلی خجالت کشید اصلا براشون مهم نیست این چیزا،چون عمه شوهرمه،یه کم احترام میذاره بهش مجبوری سالی یه بار میریم دو سال بهونه اوردم نریم

عمه شوهرم همش میاد میگه شماها ادم گریزین چند بار اینو گفته بهمون هر یارم رفتیم خیلی اذیت شدیم مثلا د ...

عجب آدمایی هستن . ول کن هر چی میخوان بگن ، مسافرت رو که کلا نرو ولی اگه تونستید خونه فامیل برای دید و بازدید برید که کمتر بهونه دستشون باشه . حرفی هم زدن بگو عمه جان هدف دیدنه که ما رفت و آمد داریم با هم ، همین مهمه 😄😄

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عجب آدمایی هستن . ول کن هر چی میخوان بگن ، مسافرت رو که کلا نرو ولی اگه تونستید خونه فامیل برای دید ...

😌اره تمام تلاشم کردم فقط بهونه اش دیدن خواهر شوهرمه تند تند میاد خواهرشوهرم ۱۵ سالشه یا ما زندگی میکنه