2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمون داره با خرج شوهرم منو دعوت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
اینقد غم دارن عروسو نگن ولی اینقد حواسشون هس که رو جیب پسرشون حساب کنن

پسرشون داره برای مراسم پدر خودش! خرج میکنه. پدری که کم کم سی سال زحمتشو کشیده و براش خرج کرده. در ضمن بگم من نه مادر شوهرم نه خواهر شوهر. ولی آدم نباید نمک نشناس باشه

پسرشون داره برای مراسم پدر خودش! خرج میکنه. پدری که کم کم سی سال زحمتشو کشیده و براش خرج کرده. در ضم ...

هرکسی بچه مباره باید بزرگش کنه این وظیفه ماس بچه هامونو بزرگ‌ کنیم چون با میلمون به دنیا اوردیمشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرشون داره برای مراسم پدر خودش! خرج میکنه. پدری که کم کم سی سال زحمتشو کشیده و براش خرج کرده. در ضم ...

شعار دادن اینجا خیلی راحته هر پدر مادری وظیفش نگهداریو امکانات دادن به بچشه غیر این فرقی بین انسانو حییون نیس مطمینن با کارت دعوت کسی نمیاد 

مگه من گفتم آدم بچه میاره بزرگش نکنه؟ دارم میگم آدم نباید بی چشم و رو و نمک نشناس باشه

ربطی به نمک نشناسی نداره اخه اکه جبران لطفه همه بچه ها باید بکنن نه یه بچه اگه ربطی نداره پس دیکه نمک نشناسی چیه

از یه هفته پیش که در جریان بودید خودتون که مراسم هست حالا مستقیم یا غیر مستقیم در جریان قرار گرفتید 

اونا شمارو بعنوان عضو خانواده در نظر میگیرن  

باید بری ینی هر کی دیگه جای شما بود الان اونجا بود 

یه حلوایی ،خرمایی چیزی باید بچینی .زشته شما نباشی دختراش  پاشن تو آشپزخونه باشن ؟ سمت ما که عروس ها اینجور مواقع مدیریت رو کلا بدست میگیرن 

اگه هم نرفتی دیگه انتظار برخورد درست رو نداشته باش 

اخه نمیشه ک اینطوریرابطتتون شکراب میشه هاحالم از خانواده هایی بهم میخوره که خرجی از پسر میگیرن بابا ...

داره بابا خدابیامرز زمین مارو هم خرید پولشو نداد رفت .چندتاپسر مجرد داره که ده برابر شوهر من درامدشونه ولی شوهر من خرجشون می‌کنه دیگه اونام از خدا خواسته چیزی نمیگن

زندگیت شبیه منه دوسال خرج با ماس خواهرم میگف تو باید بری اونجا همه کاره باشی پول شوهرته ولی متاسفانه ...

برادرشوهرای من مجردن یکیش ۱۵۰ میلیون درامدشه بعد شوهر من خرجشون رو میده دیگه اونا هم از خدا خواسته میخورن فقط

شما خودت صاحب مجلسی و صاحب عزایی منتظر دعوتی؟ توروخدا دیگ تو عزا توقع رو بیارین پایین

پدرم دراومد این چهل روز بیشتر وقتا خونش بودم خب چیزیش نمیشد که یه امروزو زنگ بزنه بگه مهمون داره مگه همیشه مثل چی باید سرمو بندازم پایین برم

عزیزم شوهر من از ۱۵ سالگی خودش کار کرده این آخری هم پدرش زمین مارو خرید ۱۵۰ بدهکارمون شد که رفت پول هم داشت ولی نداد پولمون رو زنشم الان عین خیالش نیست .تازه دوتا پسر مجرد که درامدشون ده برابر شوهرمه دارن ولی خرجارو شوهر کارگر من می‌کنه اونا هم از خدا خواسته فقط میخورن

از یه هفته پیش که در جریان بودید خودتون که مراسم هست حالا مستقیم یا غیر مستقیم در جریان قرار گرفتید ...

مهمونی سادس حلوا خرما نداره که .مراسما تموم شد من چهل روز بیشتر وقتا خونشون بودم 

شاید سخت باشه ولی به نظرم برو که حداقل اگه واقعاً نمی‌خواستن دعوتت کنن به یه جاشون بر بخوره بفهمن دف ...

چجوری منو دعوت نکنن وقتی خرجو شوهرم کرده با اینکه دوتا برادرشوهرمجرد دارم.بعدم تمام فامیلاشو گفته جاری و خواهراشو اینارو