2777
2789

واقعا بعضی شبا انقد خوابم میاد که حسش نیس پاشم برم صورتمو بشورم خیس شم

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولش میکنم میخوابم باهاش😂 صورتم روز بعد میترکه ها ولی مهم نیست برام

میسلار واتر و تونر حتما بگیر با پنبه پاک کن بخواب.

واسه من تموم شده دارم میگیرم

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

وای اصلا نمیتونم حس خفگی بهم دست میده ینی دم مرگم ک باشم میگم بجای اشهد خوندن اول ی دستمال بدن و ی میسلار ک صورتم پاک بشه واقعن بدم میاد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

وای اصلا نمیتونم حس خفگی بهم دست میده ینی دم مرگم ک باشم میگم بجای اشهد خوندن اول ی دستمال بدن و ی م ...

واقعا حس بدیه من دیشب هرچی سعی کردم بیخیال این حس شم بگیرم بخوابم نشد اخرش رفتم صورتمو شستم.

وای اصلا نمیتونم حس خفگی بهم دست میده ینی دم مرگم ک باشم میگم بجای اشهد خوندن اول ی دستمال بدن و ی م ...

تازه میسلارواتر و تونرم تموم شده بود وگرنه با همونا پاک میکردم میخوابیدم دیگه نمیرفتم بشورم

تازه میسلارواتر و تونرم تموم شده بود وگرنه با همونا پاک میکردم میخوابیدم دیگه نمیرفتم بشورم

عب ندارع حالا از فردا پاک کن . چون خیلی بدم میاد با آرایش بخابمم🥴

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

کرم زده باشم بخوابم صورتم جوش میزنه بخاطرهمین بیشتر وقتا ارایشم بدون کرم هس که شستنش خیلی ضروری نباشه دیگه خسته باشم نمیشورم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40