2777
2789
عنوان

مادرشوهرش چهل نفر مهمون داره منو دعوت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 64 پست
کلا اصلا به من نگفت کی مهمونی داره خودم از شوهرم پرسیدم.برا کمک یا هرچی انتظار دارم زنگ بزنه بقیه رو ...

ولش کن نرو سرسنگین بشین خونت 

گله هم کرد بگو از اونایی که دعوت بودن کمک میگرفتی

عادت کردی به کمک ؟؟؟شان و شخصیت همینه فقط بری کمک ؟؟؟ دراین حد ک اصلا. دعوتت هم نکردن ولی تو بری کارکنی؟؟؟؟

یکم خانم باش ، تو چه وضیفه ای داری ک بری کار کنی؟؟؟

اصلا به هیچ عنوان نرو...

دختر جان یکم برای خودت شخصیت داشته باش،جایی ک دعوت نیستی اصلا نرو

کمک هم لازم داشته باشه‌ ،بره کارگر بکیره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سالها تجربه میگمکه هیچ خانواده شوهری، عروس رو مثل دختر نمیدونن

روابط همه خانواده ها شبیه هم نیست برای همه نمیشه یه نسخه رو پیچید 

ایشون میگن شوهرشون همه کاره خانواده هست چون پدرش فوت شده 

احتمالا روابطشون خیلی صمیمی هست 

منم بعد سالها تجربه زندگی اینو میگم برای همه زندگیها نمیشه یه نظر داد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
بی سیاستی رو اونجایی کردی که از شوهرت پرسیدیشوهرت اگه زرنگ باشه شمارو بدهکار از آب در میارهمیگه خونه ...

شوهرم که کلا اونجاست پدر هم ندارن خودشو همه کاره می‌دونه خرج مهمونی رو هم شوهرم کرده.

اره مطمئنم بعد به من میگه چرا نرفتی

شوهرم که کلا اونجاست پدر هم ندارن خودشو همه کاره می‌دونه خرج مهمونی رو هم شوهرم کرده.اره مطمئنم بعد ...

خب تو میزبانی عزیزم وظیفه ات اونجا باشی نیاز به دعوت کسی هم نیست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
وااااا ببین چقد خودتو پایین آوردی ک نزده بگه بیا من جات باشم میگم من اصلا خبر نداشتم ب شوهرتم بگو چی ...

شوهرم پشتم نیست اونجا بگم من خبر نداشتم شوهرم میگه می‌دونستی دروغ نگو

خانواده شوهر منم همینن

هیچوقت دعوت نمیکنن، یعنی میگن نیاز به دعوت نیست، چون همسرم میدونه، الزاما منم باد بدونم

ولی همسرم به من هیچی نمیگه.. نمیدونم چرا، چند بارم بهش گفتم زبونت واسه چیزای دیگه درازه اینجا که باید به من اطلاع بدی حرف نمیزنی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اون روزا روزای عادیه که داغدارن بهشون سر میزنم وگرنه قبلا هفته ای یکبار میرفتم.ولی الان مهمونی دارن ...

همه چی از همین دلسوزی بیش از حده

داغدارن بقیه کنارشونن در حد هفته ای ی بار سر بزن نه تند تند بری

دلیلی هم نداره الان بری

من خودم از خدامه نرم خونشون گاهی اوقات مجبورم

شوهرم پشتم نیست اونجا بگم من خبر نداشتم شوهرم میگه می‌دونستی دروغ نگو

پاشو برو، اونا میگن چون شوهرت میدونه، تو هم میدونی باید بری.. واسه همین بعدش مقصر میشی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹