2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه در این حد نمی‌دونم😂😂😂😂آخه نشده بلافاصله بعد رابطه پری بشم.اتفاق نادر است

من دیدم.مرجع تقلیدت کیه؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
سایت خاصی هستش؟

نه برنامه از بازار یا شبیه اون دانلود میشه اسمش دقیقا همونیه ک گفتم بزنی میاره

رایگان و آنلاینه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

نظرات مراجع متفاوته.

بعضیا میگن در حین حیض ،غسل جنابت صحیح نیست.

و بعد حیض باید انجام بده.بعضیا هم میگن می‌تونه در ایام حیض غسل جنابت کنه.

باید ببینه مرجع تقلید ش کیه

سلام کسي که مي خواهد دو يا چند غسل انجام دهد مي تواند يک غسل به نيت همه انجام دهد و نيازي نيست که براي هر کدام يک غسل جداگانه انجام دهد.(مثلا فردي که هم غسل جنابت وهم غسل حيض بر او واجب است و مي خواهد غسل زيارت و جمعه نيز انجام دهد مي تواند يک غسل با نيت همه انجام دهد.) تشکر از ارتباط شما با اين سامانه.

(اینو زده بود تو سایت.)

: اگر خانمی قبل از این که غسل جنابت انجام دهد، حائض شود وظیفه اش چیست؟ آیا می تواند قبل از پاک شدن از حیض غسل جنابت کند؟

در حالت حیض صحّت غسل جنابت خالی از اشکال نیست.

(العروة الوثقی، 1383، ج1، ص 247، م 43، پاورقی 1)

بله می تواند و جنابت مرتفع می شود اگر چه حدث حیض باقی است.

(استفتائات، 1373، ص 12، س 7)

(العروة الوثقی، ج1، ص 247، با استفاده از م 43)

می تواند و نیز بعد از پاک شدن یک غسل به نیت هر دو بکند البته اگر خواست در حین عادت غسل کند در حین غسل از خارج شدن خون لازم است تحفظ کند.

سوال: الف) خانمی قبل از این که غسل جنابت را انجام دهد، حائض شده است اگر قبل از پاک شدن از حیض از خارج شدن خون تحفّظ کرده و غسل جنابت را انجام دهد، آیا رفع حدث جنابت شده است یا خیر؟ ب)اگر بعد از پاک شدن هم، یک غسل به نیت هر دو بکند آیا برای نماز باید وضو بگیرد یا خیر؟

الف)بله.

ب)احتیاط به نحو مذکور مناسب است. اگر در اثناء حیض غسل کرده و در این صورت وضو لازم است.

(استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات)

غسل جنابت قبل از پاک شدن از حیض مانعی ندارد، لکن در مورد سوال بر زن لازم نیست در حال حیض غسل جنابت بنماید می تواند تأخیر بیندازد وقتی حیض تمام شد یک غسل انجام دهد، کافی است. والله العالم

نمی تواند و صحت غسل جنابت در حال حیض، محل اشکال است.