2777
2789
عنوان

کاش مرد ها انقدر وحشتناک نبودن😅💔

264 بازدید | 20 پست

من الان 19 سالمه دخترا وقتی همسن من هستن برای ازدواج شوق و ذوق دارن برای پوشیدن لباس عروسی ذوق دارن ولی من برای هیچ کدوم از اینا ذوق ندارم من از ازدواج کردن از تشکیل خانواده دادن میترسم از رفتار سرد همسر میترسم از بی احترامی و بی حرمتی که ممکنه پیش بیاد میترسم از بسته شدن دست و بالم برای فرار توسط بچه میترسم از اعتمادی که ممکنه از بین بره از رفتار هایی که بعد ی مدت سرد میشه میترسم از ی مرد رفیق باز و خوشگذرون که اهمیتی به زندگی نده میترسم. 

از زندگی مشترک وحشت دارم همه آدما ی روزی تغییر میکنن از داد و بی داد و کتک و بی آبرویی میترسم من دختر بسازیم از سوختن زندگیم پای ی مرد بد میترسم از خانواده بد همسر میترسم از پسر بچه ننه میترسم

شاید بگید موقع انتخاب چشماتو باز کن اما باور کنید اگه با دید خوبم انتخاب کنم بازم نیمی از این مشکلات تو زندگیم پیش میاد من از مردا بدم میاد تو اوج اعتماد ی کاری میکنن که نا امیدت کنن من دلم پاکه روحم پاکه من خیلی دل نازکم نمیخام ی روزی بخاطر اذیت کردنم نفرین کنم کسی رو (:

واقعا مرد ها ترسناک ان نه اینکه بگید مرد بد دورم بوده نه... ولی من میترسم (:

هیق هیق 

مردا ترسناکن درست

ولی شما هم خیلی ضعیف هستی و فقر اعتماد بنفس داری

م دی طردت کرد طردش کن

بدی کرد بدی کن

تو اگه بقدری قوی باشی که نشون بدی مرد به کتفته

مرد دنبال اسیب زدن بهت نمیگرده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو تراپیست

من خودم ازدواج نمیکنم ولی نه واسه ترس و اینا.

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

مردا ترسناکن درستولی شما هم خیلی ضعیف هستی و فقر اعتماد بنفس داریم دی طردت کرد طردش کنبدی کرد بدی کن ...

ببین من مردی بهم اسیب نزده عزیزم! 

من از اینا میترسم فقر اعتماد به نفس نیست موضوع اینه من این آرامش الانم رو دوست دارم برعکس من ی زن قوی ام که حتی ی نیم نگاه دلبرانه به قول شماها به ی مرد ننداختم و تا الان محتاج ی مرد نشدم!! 

حرف من اینه من از زندگی مشترک از ازدواج ترس دارم از اینکه ی مرد بد قسمتم باشه ترس دارم 

هیق هیق 
اعتماد برای یه عمر بهشون سخته .من که قصد دارم مجرد بمونم و درحال جمع کردن پول برای خرید یه خونه در د ...

دقیقا منم دوست دارم مستقل باشم و تا آخر عمرم مجرد بمونم و خودم تنهایی زندگیمو بسازم ولی متأسفانه طرز فکر خانوادها .. 

هیق هیق 
ببین من مردی بهم اسیب نزده عزیزم! من از اینا میترسم فقر اعتماد به نفس نیست موضوع اینه من این آرامش ا ...

شما باید تراپیست بری عزیزم

ترست نابجاس

بجا هستا که نخواس ازدواج کنی ولی دلیل درستی ندارب

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
برو تراپیستمن خودم ازدواج نمیکنم ولی نه واسه ترس و اینا.

این تراپی چیه مد کردید ینی هرکی میگه آخ سرم بهش میبندن افسردست و مشکل داره باید بره پیش ی مشاور بابا اینا ترسای عادیه اون دختری که این ترس ها رو نداره ینی دیدی به ازدواج و زندگی مشترک نداره و اون ضربه میخوره چرا؟ چون فکر میکنه ازدواج کنه گل و بلبله هر روز همسری با ی شاخه گل میاد خونه تولد و فلان و فلان و یادشه دعواش نمیکنه سرش داد نمیزنه بابا همه اینا تو همه زندگی ها هست یکی زیاد یکی کم بده من از الان دیدم نسبت به این موضوع ها بازع؟ 

هیق هیق 
این تراپی چیه مد کردید ینی هرکی میگه آخ سرم بهش میبندن افسردست و مشکل داره باید بره پیش ی مشاور بابا ...

ترس عادیه ولی ترس افراطی نه

مال تو افراطیه

ترس از مار عادیه ولی نه اینکه روز و شب بترسی مار بیاد سراغت

اینم همونه

فک میکنی بقیه ترس ندارن؟ دارن ولی ن مث تو افراطی

نرو تراپی ب من چه وا

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

ترس عادیه ولی ترس افراطی نهمال تو افراطیهترس از مار عادیه ولی نه اینکه روز و شب بترسی مار بیاد سراغت ...

منم ترسم افراطی نیست که هر روز بهش فکر کنم و بشه خوراک روز و شبم ی تاپیک این معنی رو نمیرسونه که من دارم بهش شبانه روز فکر میکنم. 

هیق هیق 
منم ترسم افراطی نیست که هر روز بهش فکر کنم و بشه خوراک روز و شبم ی تاپیک این معنی رو نمیرسونه که من ...

من همچین چیزی برداشت کردم.

زندگی خودته عزیزم نمیشه کسی رو به زور وادار با ازدواج کرد ولی مطمئن باش شما نیمه خالی لیوان رو میبینی چون همه ی مردها بد نیستند همشون بی قید و بند نیستن اتفاقا انسان بعد ازدواج تازه معنی زندگی رو میفهمه شما به خاطر اتفاقی که در آینده شاید بیفته شاید نیفته میخوای بهترین حس‌های دنیا رو از خودت بگیری همه ی ما پدر و مادرداریم هممون محبت دیدیم ولی عشق همسر با پدر و مادر زمین تا آسمون فرق داره و عشق فرزند رو هیچ کجای دنیا با هیچی نمی تونی تجربه کنی شما بنظرم زیادی زود رنجی بهتره این حستو درست کنی چون حالا گیریم یه آدم عوضی جلوت سبز شد مثل خیلیای دیگه از زندگیت پاکش کن به پیشواز بدبختی نرو عزیزم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه