2777
2789
عنوان

خواهر حسود

76 بازدید | 8 پست

سلام خانمای عزیز من ب جز خودم چهار تا خواهر دالم اما دوتا ار خواهر هام بهم حسادت می‌کنند هر کاری میکنم از توش ی کرمی در میارند میرند مامانم مغزش رو میشورند میندازن ب جون من ‌وقتی هم ی اشتباهی داشت باشم مدام او سرم میزنند ب عنوان دلسوزی ولی میخان تو چشمم بکنند الانم ک ازشون دورم ولی تلفنی رو مخم راه میرند ولی من باز مهربونم ب روشون نمیارم حرفایی ک برام میزنند تهمت هایی ک برام میزنند دیگ خست شدم ازشون چیکار کنم😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

منم خواهر حسود دارم چشم دیدنم رو ندارن ولی الکی خودشون رو خوب نشون میدادن از حسادت دارن میترکن حتی برادرام هم همینطور واسه همین رابطه از طرف من قطع شده ولی اونا میان بعضی وقتا مثلا شب عید یا چهارشنبه سوری که اصلا دوست ندارم بیان بهترین کار قطع ارتباطه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوری ازشون دور بمون که انگار وجود ندارن ، ارامش خودت مهم تره .

بخدا خست شدم همه میگن خوشبحالتون چقدر خواهر داری ولی چ فایده اذیت می‌کنند نداشته باشی راحتری😒

منم خواهر حسود دارم چشم دیدنم رو ندارن ولی الکی خودشون رو خوب نشون میدادن از حسادت دارن میترکن حتی ب ...

والا قطع رابطه هم می‌کنند ی حرفه دیگ در میارند میگن سرش جایی گرمه این حرفه آخه 😒

کاملان درکت میکنم

والا قطع رابطه هم می‌کنند ی حرفه دیگ در میارند میگن سرش جایی گرمه این حرفه آخه 😒کاملان درکت میکنم

باورت نمیشه یه جور بدون هماهنگی و سر زده میان حتی زنگ نمیزنن خبر بدن درو هم زدنی انگار در طویله رو میزنن با لگد میرن توی در 

باورت نمیشه یه جور بدون هماهنگی و سر زده میان حتی زنگ نمیزنن خبر بدن درو هم زدنی انگار در طویله رو م ...

خیلی سخته میفهمم بخدا🤕

حسادت خیلی خطرناکه ، به نظرم چنین ادمایی و باید از زندگی حذف کرد ، من خاله ام اینطوره ، ولی هر موقع ...

منم باهاشون مهربونم یا هرچی میخرم بهشون میگم ک برند مثل همون رو بخرند ولی باز ی کرمی در میارند از بچگی همین طوری باهام بودند🥺بخدا همیشه میگم خدایا اینقدر بهشون خوشبختی بده ک از یاد من در بیان