2777
2789
عنوان

سوال دارم از مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 77 پست
بخدا قسم که ادم قانعی ام خیلی چیز ها ازش خواستم و نداد و هیچی نگفتم گریه کردم اذیت شدم حرف شنیدم ولی ...

گفت پیغامبر که چون کوبی دری 

عاقبت زان در برون آید سری - در موقع شدت مشکلات ان شاءالله گشایش است صبور باش و دعا گو نه دعوا گو 

گفت پیغامبر که چون کوبی دری عاقبت زان در برون آید سری - در موقع شدت مشکلات ان شاءالله گشایش است صبو ...

اخه دلسرد شدم چیکار کنم؟

مگه نمیگن معامله میخوای کنی با خدا بکن یا چمدونم با ائمه بکن 

چرا اینجورین خب اذیتم نکنن دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه دلسرد شدم چیکار کنم؟مگه نمیگن معامله میخوای کنی با خدا بکن یا چمدونم با ائمه بکن چرا اینجورین خب ...

خداوند ان شاءالله بحق انبیاء و اهل  بیت پاک اش مشکل شما را هرچی عاجل برطرف بفرماید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم و لعن اعداءهم 

عزیزم چله ایت الله حق شناس هم گرفتی؟

معمولی خوندم یعنی دلی یبار با صد تاش و نماز و علقمه اینا یبار معمولی یعنی چون دلی بود هر روزی یجور

چون نائب ندارم برای دوره پریودی نمیتونم چله شو بگیرم 

معمولی خوندم یعنی دلی یبار با صد تاش و نماز و علقمه اینا یبار معمولی یعنی چون دلی بود هر روزی یجورچو ...

اگر به جز نائب بقیه شرایط رو داری روزایی که عذر داری هماهنگ کنی باهام من اون لحظه نمازاشو میخونم بجاش

گدای در خانه حسینم❤
اگر به جز نائب بقیه شرایط رو داری روزایی که عذر داری هماهنگ کنی باهام من اون لحظه نمازاشو میخونم بجا ...

واقعا میگی؟؟؟

چقدر من خرم که همیشه باید دنبال امید باشم از طرف کسی که نگام نمیکنه

اخرین تیره همیشه به خودم میگم💔

واقعا میگی؟؟؟چقدر من خرم که همیشه باید دنبال امید باشم از طرف کسی که نگام نمیکنهاخرین تیره همیشه به ...

آره کاری نداره که هماهنگیش.مثل هر روز میشینی زیارت عاشورارو میخونی به قسمت نمازش رسیدی نثلا یه نقزه برام میفرستی من پامیشن دو رکعتو میخونم بهت مبگم خوندم بعد ادامه زیارتو میخونی تموم شد باز بهم میگی من نماز آخرشو میخونم.

این سخت نیست فقط مراقبه اش سخته

باید چهل روز خیلی مراقب باشی

گدای در خانه حسینم❤
نماز بخوره تو سرمبی اعتقاد شدم بهشون احساس پوچی میکنم این دنیا ازشون اثری نبینم از کجا معلوم اون دنی ...

اره واقعا نمی دونم چرا اینجوریه ولی بیا یه زیارت امام رضا برو 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
آره کاری نداره که هماهنگیش.مثل هر روز میشینی زیارت عاشورارو میخونی به قسمت نمازش رسیدی نثلا یه نقزه ...

من مراقبممممم کلا تو معرض گناه نیستم زیاد 

وای میشه یعنی

چطور الان ارتباط بگیریم؟

اگر این‌جوری باشه از همین فردا شروع میکنم من

اره واقعا نمی دونم چرا اینجوریه ولی بیا یه زیارت امام رضا برو

اتفاقا شرط کردم نرم 

چون هر وقت میرم دلشکسته تر و بی دین تر برمیگردم 

ترسیدم با ادامه دادن دیگه کافر تر از این بشم 

حالتو خیلی خوب میفهمم چون خودمم تو همین شرایطمولی تو که همه نذر و نیازارو انجام دادی اینم انجام بده. ...

شما خودت انجام دادی؟ نتیجه هم گرفتی؟ 

من اگر نتیجه بگیرم حاضرم براتون هر نماز یا چله بگید انجام بدم

اتفاقا شرط کردم نرم چون هر وقت میرم دلشکسته تر و بی دین تر برمیگردم ترسیدم با ادامه دادن دیگه کافر ت ...

ایی بابا 

برو معنی قرآنو بخوان 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊