2777
2789
عنوان

سوال دارم از مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 77 پست
اون چیزی که به صلاحت باشه برات اتفاق میوفته یادت باشه خدا همیشه هست و هیچ وقت بد کسی رو نمیخواد بهتر ...

هزار یک چیز در عوض خواستم ازش که اروم بشم 

ازش بیخیالی خواستم صبر خواستم خواستم مهر حاجتم از دلم بره بدون یه نیم نظر 

همه کارب هم که گفتن انجام دادم 

نیست 

یا نمیبینه

متوسل شدم و خواب خودشون رو دیدم خودشون اومدن به خوابمهمه هم میگن خواب اولاد پیامبر رویا صادقس

همه اشتباه میگن

خوابی که خود اولاد پیامبر می‌بینن صادقه

نه این که ما خواب اونا رو ببینیم، خواب یه فرایند فیزیولوژیکه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه محتاج یه نماز من و تو هستن آخه! 

نمازی که میخونی به درد خودت میخوره ،هیچ وقت ناامید نشو ، به خواسته ات نرسیدی بجاش اون دنیا به چیز های بهتری میرسی که آرزو میکنی ایی کاش تو دنیا به هیچ کدوم از خواسته هام نمی رسیدم!

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
چرا طلبکاری؟مگه کل کائنات و ائمه یه لنگه پا باید وایستن ببینن تو چی میخوای همونو بهت بدن بلکه اعتماد ...

برای اولین بار اعتماد کنی و ناامیدت کنن رو چه حسابی باید بهشون اعتماد داشته باشی؟

وقت روز بدم به دادم نرسن چطور میتونن خودشون رو مهربون تر از پدر و مادر یا غم خوار معرفی کنن؟؟

چرا برای همه اره برا من نه 

یجای کار نمیلنگه؟

بنظرم همه اونایی که به ارزوشون رسیدن دیگه وقتش رسیده بوده و تقدیر این بوده وگرنه هیچکس هیچ کاری در حق ساکنین این دنیا نمیکنه و دنیا رو مدار خودشه

حتی ائمه 

دقیقا به همین نتیجه رسیدم همه چیز روی محور خودش میگرده دعا هم برای امتحان کردن ما و افزایش صبرمون ال ...

دنیا مسیر خودش رو میره 

ما تسلطی روی چیزی نداریم غیر از تصمیمات خودمون

کدوم دعا

این همه ادم برای. غزه و فلسطین دعا کرد هیچی نشد 

دعا فقط برای آروم کردن خودمون هست 

انرژیش برمیگرده به ما

و گرنه اتفاقی ک قرار باشه بیفته میفته

اگرم قرار نباشه هیچی نمیتونه تغییرش بده

بابای عزیزم چقدر درد کشید و من چقد دعا کردم خدای اینجوری بابای من نکش😭😭😭

اخرش چی شد؟! 

در تاسف بار ترین وضعیت ممکن مرد

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
مصلحت نباشه فقط یه معنی داره ائمه دروغ میگن عین نقل نبات استغفارم کردم بی فایدس خدا خدای بقیسمنو آفر ...

استغفرلله

نگو این جور 

عیب از خود ماست 

زندگی بدون ائمه اصلا زیبا نیست

هممون تو زندگیامون خیلی سختیا کشیدیم که فقط جنسشون فرق داره

خود من یکی از حاجت هام تو ۱۴-۱۵سالگی چندین سال دعا کردم نشد که بشه

و بعد از اون ده ها حاجت. دیگه

یه وقت میشه یه وقت نمیشه 

چی بگم

ولی اونها دروغ و خطا تو کارشون نیست

عیب از خود ماهاس یا که به صلاح نیست

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

همه اشتباه میگنخوابی که خود اولاد پیامبر می‌بینن صادقهنه این که ما خواب اونا رو ببینیم، خواب یه فرای ...

چه میدونم

به هرکی گفتم گفت نشونه حاجت روایی 

حتی بدون اینکه بهش فکر کنم خواب میدیدم 

البته من قبلا خواب صادقه زیاد دیدم

بنا رو هم بر همین گذاشتم

مصلحت نباشه فقط یه معنی داره ائمه دروغ میگن عین نقل نبات استغفارم کردم بی فایدس خدا خدای بقیسمنو آفر ...

اگر مومنه هستی دنیا برای برای مومنان  زندان است و این دنیا تکامل روح است نه جای عیش و مستی و  آرامش

فقد باید مبارز باشی و صبور، بنده باشی و مطیع شاکر باشی و متواضع و رنه به خود ضرر هزینه میکنی

مگه محتاج یه نماز من و تو هستن آخه! نمازی که میخونی به درد خودت میخوره ،هیچ وقت ناامید نشو ، به خواس ...

نماز بخوره تو سرم

بی اعتقاد شدم بهشون احساس پوچی میکنم 

این دنیا ازشون اثری نبینم از کجا معلوم اون دنیایی هست؟

من تا به الان هیچوقت چیزی که خواستم نشده همیشه یجور دیگه پیشرفته 

درصورتی که یکی رو میشناسم و انقدی بهم نزدیک هستم که بیرون زندگی شو فقط قضاوت نکنم

فقط کافیه لب تر کنه 

اوجش دو ماه طول میکشه

این بنده خدا نه نماز قرانی داره نه هیچی حتی من هیچی بیشتر از اون سعی میکنم ادم بهتری باشم و دل نشکنم 

چه وضعشه الان؟

هزار یک چیز در عوض خواستم ازش که اروم بشم ازش بیخیالی خواستم صبر خواستم خواستم مهر حاجتم از دلم بره ...

چرا خدا نخواد توجه کنه 

اینطوری داری بیشتر کفر میگی 

حتما دلیلی داشته که نشده 

دنیا مسیر خودش رو میره ما تسلطی روی چیزی نداریم غیر از تصمیمات خودمونکدوم دعااین همه ادم برای. غزه و ...

دقیقا نظر منم همینه 

و حس میکنم یه مشت دروغ و اراجیف تحویلم دادن 

هیچی اعتقاد ندارم 

قبلا اگر اینو بهم میگفتید میگفتم بنده خدا روزش سر رسیده اینجوری رفته که کفاره گناهانش باشه

الان چی؟

هیچی فقط معتقدم همش چرند گفتن یه دین خیالی بی نقص ساختن که برای هرچیزی توجیهی داره ولی وجود نداره 

خدااگر وجود داره رحمت کنه پدرتون رو 🖤

استغفرللهنگو این جور عیب از خود ماست زندگی بدون ائمه اصلا زیبا نیستهممون تو زندگیامون خیلی سختیا کشی ...

خب چرا اومدن به خوابم هیچی هم نشده اخه مگه من دل ندارم کل عمر با فایده من چقدره مگه؟ بعد چهل دیگه مزه میده؟

چه وضشه اخه 

گفتم من معتقد میشم بهتون خیلی هم ادم قانعی ام این غم از رو دلم بردارید حالا هر مدلی صلاح میدونی

اقا حاجت روایی صلاح میدونی ؟ دمت گرم 

نمیدونی ؟ بازم دمت گرم فقط غمشو بردار 

هیچکار نمیکنن دارم خسته میشم ازشون دیگه این درد بامن عجین شده کی میخوان یکاری کنن 

اگر مومنه هستی دنیا برای برای مومنان زندان است و این دنیا تکامل روح است نه جای عیش و مستی و آرامشف ...

بخدا قسم که ادم قانعی ام خیلی چیز ها ازش خواستم و نداد و هیچی نگفتم گریه کردم اذیت شدم حرف شنیدم ولی بهش خورده نگرفتم 

ولی الان فرق داره خیلی کارم گیره هشت ماهه پیگیرشم دارم دق میکنم جوابی بهم نمیده اصلا از کجا معلوم هست 

همین یبار این همه داغونم کاری برام نکنه چه تضمینی که اون دنیا اصلا هست یااگر هست اینقدری که میگه رحیم و کریم باشه؟

چرا خدا نخواد توجه کنه اینطوری داری بیشتر کفر میگی حتما دلیلی داشته که نشده

دارم میگم نشده به درک نشده 

عزیزم دارم میگم چرا غمشو برنمیداره از رو دلم هر روز هم بیشتر از قبل میشه؟

من خیلی قانعم 

وقتی انقد از خودش تعریف کرده الان دستم نگیره کی میخواد بگیره؟ 

احساس میکنم قلبم رو دارن چنگ میزنن