2777
2789
عنوان

بابام اصلا از من سراغی نمیگیره

323 بازدید | 29 پست

ولی من هرروز براش زنگ میزنم حالشو میپرسم 

طوری جواب میده انگار ارثشو خوردم یا طلب داره از من 

ولی من بازم میگم پدره حق داره گردنم

جداشدن پدرمادرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دونم رابطه تون با پدر خوبه یا بد ولی اینجور که ایشون ناراحت و عصبیت میکنه شما هر روز که بهش زنگ میزنی خودت باعث میشی این غم و ناراحتی نسبت بهش بیشتر بشه و جایی برای عشقت به پدرت نمونه . شما لایق اینی باهات با محبت رفتار بشه حتی اون شخص اگر پدرت باشه . نمی گم بی خیالش شو حداقل یه روز یا دو روز در میون احوالشو بپرس

پدر منم باهم خوب نبودیم ی روز زنگ زدن گفتن فوت شده 

من ازش ناراحت بودم خودش بعضی وقتا زنگم میزد می‌گفت این شماره مه .... منم بعضی وقتا زنگ میزدم براش.... یا می‌گفت خونه تو کجاست.... حالا که مرده خیلی غصه دارم میگم ی بار مهمونش نکردم خونمون

خیلی دیر فهمیدم پدرم به توجه نیاز داره و فشار زیادی روشه روحش شاد باشه الهی

تو تاپیک خودم نمیتونم بزنم با اجازه اسی

راهنمایی کنید این خانواده پدر و مادر خوبند یا بدند؟ بچه شون مال خودشونه.

.

.

⭕️مادری که

زمین داره نمیفروشه تا از پولش برای ابرو دخترش پیش خواستگار دفاع کنه.

و اگه خواهرزاده هاش دخترشو اذیت میکردن اصلا پشت دخترش نبود حتی یکبار هم.

و اگه مادره میخواست خواهرزاده هاشو دعوا کنه به جاش دخترشو دعوا میکرد. تا خواهر زاده هاش ادب پیدا کنند.

بعد که دختر اعتراض میکرد میگفت که تا اونا یاد بگیرن.

ولی به دخترش زبونی میگه دوست داریم نه اونا بچه مردمند. ولی عمل که بشه پشت خواهرزاده هاشه.

⭕️پدر

خواهر زاده زنش اومد خونشون دخترش اعتراض کرد.

پدره برگشت به زنش گفت دخترمو بکشم؟

وقتی دختر به مادرش گفت شنیدم مادرش دروغکی انکار میکنه.

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

منم مث توام تو کل عمرم بابام بوسم نکرد حتی شب عروسیم ازش متنفرم حاظرم بمیرم ولی صداشو نشنوم تو حتما ...

دقیقا منم حسرت بالای خوب داشتن به دلم موند حتی ازدواج و جهاز رو هم و تحصیلاتم هم کلا خودم انجام دادم