2777
2789

میوه زیاد بخر 

پفیلا برای تنقلات خوبه 

با میوه فینگر فود درست کن 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره ولی دونگی خدایی خرج گرونه

تخمه زیااااااد

انار

موز و سیب و پرتقال

هندونه هم بیشتر نماده، اکه خواستی بگیری یدونه کافیه

آجیل یلدایی بخر، گردو و بادوم و کشمش و قیصی و سیب خشک و اینا

اگه جوون هستید، چیپس با ماست موسیر

یدونه کیک یا شیرینی

اگه سن بالا هم دارید، کدو و لبو

یه تیرامیسو هم درست کن و تمام

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چه غلطی کردم افتادم جلو ببین تخمه سیاه خریدم انار ژله پفیلاشاهدونه میوه کدو حلوایی دیگه چی ؟

لبو چی؟کدو حلوایی اگه برا غذا هست خوبه ولی اگه تزئینی هست نیاز نبوده،چیپس و پفک ازین گنده ها بگیر یا اگه بودجه ات ته کشیده کیلویی بگیر ارزونتره،

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

چه غلطی کردم افتادم جلو ببین تخمه سیاه خریدم انار ژله پفیلاشاهدونه میوه کدو حلوایی دیگه چی ؟

کیک با شیرینی آجیل بخر آرین طرح های یلدایی هست آجیل ارزون میدن ازونا بگیر

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

ببین یکی میگه آجیل بخر یکی میگه نه 🥴🥴

آجیل خیلی گرون میشه 

اگرم میخوای بخری در حد تخمه آفتابگردون و تخمه کدو و بادوم زمینی بخر 

در کنارش میوه هم هر چی میگیری نفری یه دونه بگیر 

شیرینی هم همینطور...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊