2777
2789

واقعا ذهنم و فکرم خیلی درگیره 

اصلا رعایت هم نمیکنه مخصوصا که تو یه ساختمونیم 

مثال بزنم از رفتارهاش خیلی زیاده اما چندتاشو فقط میگم

خواهرش چون سنش بالاس دلش میخواد بشه رئیسم 

مثلا من خونه تکونی داشتم اومد کمک گفت پرده رو بشوریم گفتم نه میدم خشکشویی قهر کرد ولی بدو بیراه بهم گفت 

به شوهرم گفتم بیشتر از دست من ناراحت شد تا اون 

یا اون روز خواهرشوهرم اومد جلو در چیزی بده بره 

شوهرم رفت من رو مبل نشسته بودم بعدش شوهرم یه دعوای بدی کرد 

که چرا نرفتم جلو در یا پا نشدم 

یا بعد سالها واسه من یه لباس گرفته میگه برای اونا هم مثلشو بگیرم

بعد اونوقت دمپایی من پاره شده یبار داده دوختن باز پاره شده باز میگه باید بپوشی بخدا نمیدونم اصلا چیکار کنم پول هم دارم نمیزاره بگیرم 

یا مادر یا پدرم واسم چیزی خوردنی میارن نصف بیشترشو همش باید بدیم به مادرش اینا 

و کلا خیلی زیاده توهین هاشون 

یا همین امروز به زور منو از خواب بیدار کرده پاشو از گشنگی مردم 

بعد میگه میرم سرویس رفته یک ساعت بعد برگشته رفته خونه مادرش اونجا صبحونه هم نخورده

من که یکم توپیدم بهش تهدید به طلاقم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین تو یه ساختمون بودن خودش یه معضل بزرگه

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن
نمیزاره برم مشاوره تلفنی هم خب میفهمه

دست و پاتو که نبسته 

یه وقت بگیر برو

مشاوره مثل پزشکه ، مگه مریض میشی دکتر نمیری؟!

اگر فکری نکنی کارتون به جدایی میرسه یا خودت سلامت روانت رو از دست میدی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نمیزاره برم مشاوره تلفنی هم خب میفهمه

ببین تو کار خودت رو بکن هرچی گفت مهم نیست گفت طلاق میدم نیشخند بزن بگو مهندس تو پول اجاره خونه نداری که زیر ک و ن بابات نشینی بعد میخوای مهریه من رو چجوری بدی؟ اول بشمار بذار رو میز بعد دهنتو پر کن اسم طلاق بیار 

حتی بیشتر از قبل بهشون بی محلی کن خانواده ات خوراکی میارن همه رو دست خورده کن یا اگر میخواد ببره جوری بحث کن صدات بره اونجا بگو همین مونده بابای من نون ننه باباتو بده