پارتنرم که همکارمم هست از هم جدا شدیم قبلا بهش گفته بودم دوست ندارم با دوستات بری تور اگه میخوای تور بری فقط با من و دوست ندارم توی جمعی که زن باشه بدون من حضور داشته باشی چه دوستانه چه تور
از اونجایی که عاشق تفریح و رقص و پایکوبیه توی این یکسال فقط دوبار تور رفت اونم با من و با دوستاش نرفت و توی جمعی هم که زن بود شرکت نمیکرد قصدمون ازدواج بود که خانوادش مخالفت کردن شد دوستی الان پس زده منو که نمیتونم باهات باشم دارم آسیب می بینم توام آسیب میبنیی دیگه دنبال ساختن بامن نباش برو پی زندگیت منم میرم پی زندگیم این رابطه رو نمیشه ادامه داد چون از اول به قصد ازدواج بوده ن دوستی و اگه برای سرگرمی بود میشد ادامه داد ولی الان نمیشه من خودمم دیگه نمیخوام ازدواج کنم علارغم مخالفت خانواده اصلا خودم نمیتونم مسولیت ازدواج قبول کنم
خلاصه بعد از بهم زدن متوجه شدم با یکی از همکارامون که رفیق صمیمیش هست دارن تور یلدا میرن روز پنج شنبه و جمعه بسیار جای بدیه همه خری اونجان و رقص و همه زهرمار هست
میخوام هرطور شده برم اونجا و شبش رو زهر کنم اون نمیدونه که من متوجه شدم میخواد بره تور ولی من میخوام برم تا حالش رو بگیرم
بنظرتون جوابه؟برم آیا؟