2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری به شب یلداش برینم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 80 پست
خودشم موقع کات گفت ما فقط داریم به هم آسیب میزنیم اصلا تغییر کرده اوایل رابطه هرشب میخواست منو ببینه ...

خیلی رک حرف زده و خواسته دلش رو گفته. اگه بری تور یه دختر آویزون بچشم میای، هرچقدر هم اونجاخوشگل کنی و به خودت برسی و محل ندی، یه دختر آویزززرون دیده میشی. شاید اصلا توی اون جمع دنبال یه دختر دیگه باشه جز تو، اونوقت تو سنگ رو یخ میشی

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تورهمگانیه برو. ولی اونجااصلامحلش نده یاحرف نزن باهاش اصلا. فقط بروببین چه خبره وچیکارمیکنه. میگ ...

آره اصلا نمیدونه حتی به دورترین نقطه ذهنش هم خطور نمیکنه من فهمیدم

همکارمون که دوست صمیمیش هست دیدم اومد برگ مرخصی پر کرد گفت پنجشنبه و جمعه نمیام سرکار تعجب کردم چون مرخصیش ۴ روزه هست داشت دوروز میگرفت گفتم چرا گفت بار انبار هست میخوام برم و برگردم بعد اومدم تو سامانه غذای محل کارمون دیدم پارتنرم که باید دوشنبه بره رست غذا تا ۴ شنبه رزرو کرده و پنجشنبه و جمعه رو حذف کرده دوهزاریم افتاد یه کاسه ای زیر نیم کاسه این دوتا هست سریع رفتم تو پیج لیدر تور دیدم بعله تور گذاشته روز پنجشنبه و جمعه 

خیلی رک حرف زده و خواسته دلش رو گفته. اگه بری تور یه دختر آویزون بچشم میای، هرچقدر هم اونجاخوشگل کنی ...

میگم مغزت کار میکنه اصلا؟

دارم میگم اون حتی روحش خبر نداره که من متوجه شدم وقتی برم اونجا یعنی تصادفی رفتم و اونم اونجا هست متوجه میشی؟

آره اصلا نمیدونه حتی به دورترین نقطه ذهنش هم خطور نمیکنه من فهمیدمهمکارمون که دوست صمیمیش هست دیدم ا ...

باشه برو. حالشوبگیراونجانتونه زیادخوش بگذرونه. البته بابی محلی حالشابگیرنه که چیزی بگی. اونم فکرمیکنه اتفاقی رفتی

میگم مغزت کار میکنه اصلا؟دارم میگم اون حتی روحش خبر نداره که من متوجه شدم وقتی برم اونجا یعنی تصادفی ...

برو... آویزون

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
فک کنم زیاد گیر دادی کشیده کنار

نه عزیز دلم اون ادم رابطه نبود من اولین عشقش و اول زنی بودم که وارد زندگیش شدم تو ۳۰ سالگی

اهل هیچگونه دختر بازی نبوده

میخواست اصلااااا جز مسائل کاری ارتباط احساسی نداشته باشیم هفته ای یبار باهم حرف بزنیم همو ببینم و در طول هفته هیییییییییییچ حرفی باهم نزنیم

اینم بگم از دی پارسال باهم بودم تا اول اردیبهشت به قصد ازدواج بود بعدش شد دوستی تا الان که بهم زدیم

گلم دوستی برای شناخت قبل از ازدواجِ

وقتی شما انقدر با هم متفاوت هستید دلیلی نداره ادامه بدید 

الان دقیقا چرا باید جشنشو خراب کنی ؟

گلم دوستی برای شناخت قبل از ازدواجِوقتی شما انقدر با هم متفاوت هستید دلیلی نداره ادامه بدید الان دقی ...

چون میدونم یکی از دلایل اینکه الان بامن بهم زده بخاطر همین توره باید برم شبش رو زهرمارش کنم

ولی متاسفانه شاید نتونم چون ماشین ندارم تور هم فقط با ماشین شخصی میره اگه تونستم کسیو پیدا کنم باهم بریم خوبه

باور کن انقدر برام مهمه شبش رو خراب کنم که حتی فکر خرید ماشینم

چون اون تموم کرده نه من باید دهنش رو سرویس کنم

بابا بیخیال 

فکر کن خودت تموم کرده بودی دوست داشتی اون همچین کاری کنه؟

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓