2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم برای داماد چیزی نگرفتیم 

ماهم تبریزی هستیم 

عزیزم اگرم دوست دارید بخرید حتما نباید چرم باشه یا گرون 

عروس و دامادم فرق نمیکنه 

هرچیزی که درتوانتونه مهم اینکه به یادشونید همین 

من تاپیک زدم درمورد همین موضوع یه خانمی که انگار گاو تشریف داره اومد گفت ما مگه شما شوهراتون چیزی براتون نمی‌خرن که پر توقع شدید از این حرفا حالا من اصلا حرفی از توقع نزدم فقط پرسیدم کیا یلدایی دارن امسال

ماهم برای داماد چیزی نگرفتیم ماهم تبریزی هستیم عزیزم اگرم دوست دارید بخرید حتما نباید چرم باشه یا گر ...

شمام  یلداعروس  دارین امسال ؟ من واقعیت یکی میگه چرم اصل باید بخرین یکی میگه فرقی نداره هرکی یک چیزی میگه 

شمام یلداعروس دارین امسال ؟ من واقعیت یکی میگه چرم اصل باید بخرین یکی میگه فرقی نداره هرکی یک چیزی ...

اگه دوست دارید برای داماد چیزی بخرید درحد یه بافت خوشگل 

لازم نیست کت چرم بگیرید عزیزم 

ولی اگه خودتون دلتون میخواد چرم بگیرید که بگیرید 

هرجور که صلاح میدونید هیچ چیری واجب نبست نه برای عروس نه برای داماد 

اگه دوست دارید برای داماد چیزی بخرید درحد یه بافت خوشگل لازم نیست کت چرم بگیرید عزیزم ولی اگه خودتون ...

واثعیت رفتیم دیشب براش چرم مصنوعی گرفتیم با یک بافت تقریبا 2 ت شد یکی گفت باید چرم میخریدین اینا من واقعیت خجالت کشیدم دیگه اینو بدم همسرم 

واثعیت رفتیم دیشب براش چرم مصنوعی گرفتیم با یک بافت تقریبا 2 ت شد یکی گفت باید چرم میخریدین اینا من ...

خحالت نداره عزیزمن 

مهم اینکه به یادش بودی اتفاقم خیلی خوب گرفتی براش