چن تا تاپیک دیدم دختر همسن سال خودم ۲۱سالع زانو درد پاددرد داشتن حتی یکی از دوستا خودمم ک باهاش در ارتباطم همینم بخدا اصن ی پادردی دارم انگار ۱۰ تا زاییدم ۱۰۰۰ تا پله هم بالا پایین کردم 💔 بی حالم خستم ازمایش هم دادم کمبود ویتامینا را برطرف کزدم ولی کلا میگم پیرزنا الان بیشتر از ما جوونا قوت و نیرو و توان دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرم ۱۲ سالشه همش رو مبل دراز کشیده با گوشی یا چشاش در می کنه یا کمرشگوشی رو یه ثانیه نمیزاره کنار، ...
نخرید این چیزارو . ماهی یه بار فقط
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خوب خاهرم یکم ابهت به خرج بده. هر لحظه کارت نده. قانون بزار برا خونت. هر چند با بچه های الان سخته. اما خوب کار نشد نداره آسه آسه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را