2777
2789
کنارش فقط زجر میکشی همین.کات کردن و تمام.من نامزد زیبایی داشتم باهاش همه جا که میرفتم لذت می‌بردم کی ...

اخه من حضوری ندیدمش که بدونم اینطوریه یا نه ولی کلا خیلی آدمیه که رسمیه

از دید خودش داره احترام میزاره 

حتی با هم جنس خودش هم همین قد رسمی حرف میزنه

یعنی برم بهش بگم ازت خوشم میاد؟🗿

آره دیگه ی جوری غیر مستقیم اگر دیدی مقاومت کرد برای نفهمیدن مستقیم بگو ، اگر بخوادت واقعا رابطتتون اوکی میشه اگرم نخوادت یا همین شکلی میمونه و یا کلا تموم میشه

که در تمام حالات تو بردی 

زودتر تکلیفتو مشخص کنی خیلی خوبه غذاب نمیشکی بخاطر ی خجالت و ... چرا خودتو تو بلاتکلیفی قرار بدی وقتی اون مشخص نمیکنه تکلیف رو تو مشخص کن شاید واقعا نخوادت چرا الکی بهش فکر کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فامیل نیست غریبسیجورایی همکاریم ولی همو نمی بینیم . چت داریم و تماس

باید یه کاری کنی چند بار پشت سرهم و همدیگه رو ببینید که متوجه بشی اخلاقش واقعا باهات چجوریه بعدشم زیاد سر سنگین نباش گاهی یه لبخندی چیزی بزن ولی تابلو نکن

باید یه کاری کنی چند بار پشت سرهم و همدیگه رو ببینید که متوجه بشی اخلاقش واقعا باهات چجوریه بعدشم زی ...

اخه من اون قد رسمی نیستم ولی احترامشو نگه میدارم

بعد تو تلفن حرف زدن خیلی معمولیه منم‌همینطور 

اخه نمیدونممممم چشههههه

من قیافم خوبه صدامم خوبه🗿 هیچ پسری اینطوری ندیدممممم 

البته اینم بگم پسری که بخواد آدمو مسلما ی حرکتی میزنه حس میکنم نمی‌خوادت اما تو بپرس که تو دلت نمونه

اخه من درگیر ی کار مهمی هم هستم خودشم خبر داره هی حس میکنم شاید واسه اینکه متمرکز باشم نمیاد هیچی بگه ولی اخه نمیدونم موندم وسط دو راهی خودمم نمیخوام مستقیم بگم 💔

زنگ‌معمولا وقتی که کار مهمی باشه تو گوگل میت ی جلسه دو نفرسچت هرروز تقریبا

ببین 6 ماه زمان زیادیه ها ، وقتی هنوز هیچ اشاره ای نکرده ب احتمال 80 درصد نمی‌خواد و فقط ی هم صحبت میخواد 

حالا خود دانی ولی اگر اذییتی تکلیفتو هرچه زودتر مشخص کنی بهتره