2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پا اجب شوهری داری ینی چی این حرکت😕😕😕🫤🫤🫤😒😒😒حتما مادرش اینا خیلی حسودن ک شوهرت اینطور میکپه

حسود که هستن 

اما چجور اونا دوتا دوتا پیراهن میکرفتن نمیگفت ببرم واسه تو هم بگیرم

من یکی گرفتم خار شد تو چشمشون

شوهرت یا خیلی بچه است 

و یا پدر شوهرت فوت شده و همسرت حس پدری به خواهر هاش داره ؟

در هر صورت کلرش درست نیست 

اگر منطقی هست ، باهاش حرف بزن خودشو اصلاح کنه 

اگزم منطقی نیست ، خودت روانشناس برو و راهکار بخواه چطور باهاش رفتار کنی

به هر حال خودتو ناراحت نکن یکی از اقوام ما هم اول که ازدواج کرده بودن شوهرش خیلی هوای خواهراشو داشت البته تک پسر بود و اون جوری بود که حتی موقع ک یه جای کوچبک هم میرفان تو نامزدی باید خواهراشم میبرد و هر لباسی به سلیقه خواهرا می‌گرفت برای دختره . و حتی دست خواه اشو میگرفت دست زنش رو نمی‌گرفت و می‌گفت اونا شوهر ندارن گناه دارن سنشون بالاتر بود از دختره  ولی الان طوری شده که فقط و فقط میگه زنک البته اون  دختر بنده خدا خیلی اذیت شد ها 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
باید با شوهرت صحبت کنیاولا بگو خب. منم بیام باهم بخریم و نظر بدم بعدم بگو مگر. واسه من ولخرجی نبود؟ ...

بگم میره بهشون میگه اینطور میگه

یا خودش دعوا درست میکنه

با خودش رفتیم گرفتیم بلده کجاست

عه انشالله تموم شد باش مدلش🥲خواهرشر سن بالا و مجرد خیلی بد براشون شوهر پیدا کن خواهر منم یکی داشت همینجوز عقده ایی بودن دیگ براش شوهر پیدا کرد راحت شد ازش 😂